Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cromul ala nu da bine pe masina.

Comment

fratioare,scapa de cromul ala dupa masina,barile alea de la praguri si din spate urgent!in rest e ok masina,jantele sunt dragute,are folie....dar scapa de alea!bafta!

Comment

masina arata ok...in afara de faptul ca are prea mult crom
        TAXI M2O

Comment

cum au zis si colegii JOS CROMU' , eleronu ala de la luneta face toti bani zi-mi de unde si cu cat l-ai luat
          sigpic

Comment

Frumoasa masina dar putin prea incarcata,imi plac jantele cat ai dat pe ele?

Comment

va salut...

-cand am inceput modificarea masinii am mers pe o singura idee...[alb/negru/crom]...multora poate nu le place...dar de aceea este un logan unic
              -bara din prelungirea barei spate....o sa fie data jos foarte curand...
              -o sa fie inlocuita cu spoilerul de la pilot...
              -eleronul este de la pilot-150 ron / montat de un prieten
              -nu imi permit jante de firma pentru ca am fost la O.Z. si mi-au cerut 214 E bucata...
              -jantele acestea m.au costat 1280 ron...

-maine o sa mai pun poze cu masina care a mai suferit modificari...
              -i.am schimbat ornamentul de esapament
              -i.am inegrit stopurile
              -pleoape
              -i.am montat spoilerul de la pilot fata...

cam atat deocamdata...urmeaza sa ii fac spatele clean si grila fata modificata..

Comment

frumoasa masina, dar , cu banii de pe "crom" iti luai arcuri sport.acum nu e obligatoriu sa le dai toate jos ca tia zis X sau Y....pentru ca ai dat ceva bani pe ele...

Comment

Am vazut masina de cateva ori prin mioveni...Stai cumva prin A-uri?
                  Pt portbagaj clean si grila modificata da-mi un PM sau lasa id-u tau.
                  AG 16 Y M A

Comment

Sa-mi dau si eu cu parerea pt curiozitatea omului...

Dc sunteti ma rai, sa dea cromu jos ca nu va place voua.... si daca il da jos nu mai este "unic" deci nici asa nu e bine.

Nu iti permiti jenti de firma dar totusi ai de 1200 lei, nici nu vreau sa stiu cat ai dat pe "kitul" asta de mcv de teava semicromata care pe langa greutate arata si face marca de ras, se vede ca atunci cand faci ceva nu intrebi si tu stanga dreapta parerile altora.

Si totusi de ce atata tuning extrem cand tu nu ai macar proiectoare?
                    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

daca tot vrei ceva unic, vopseste masina Chrome

Comment

WOW:-O...nu am mai vazut asa cevadaca ai vopsi bandourile,oglinzile si manerele in loc de crom ar da mai OK...si cu pragurile si chestia aia de pe bara spate...no com...da le jos si vindele poate te scapa cineva de ele...chiar nu si au locu pe o astfel de masina:|nu te supara pe mine.jantele sunt frumoase
                        AdY_JmL_2015

Comment

Am vazut pe un taxi in Brasov...o folie...dar Crom (gen oglinda) daca iti colantezi masina asa...vei fi unic Tipu din Brasov avea colantata partea de jos...pana la bandoul laterat.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

au inima!!! asta da unic
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Deciiii... misto Gipu' !

Asteptam noutati!
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Cate straturi ai dat pe stopuri ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google