Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ff frumoasa masina sa ai grija de ea chiar e unica si eu am ph2 si urmeaza si l mne modificari dar a ta fac pariu ca e prima
    sigpic

Comment

• ) ........ cu folie pe juma de luneta nu ?
      Last edited by Loganu; 16 August 2011, 17:59.

Comment

• am urmarit imaginile de la primele modificari ,, pacat de masina ,ai stricat-o,cate kg de chit ai pe ea , dupa iarna ,,cand o sa crape ,iar o s-o vopsesti,,masina tiganeasca,,

Comment

• Trecand peste aberatia din postul de mai sus , masina arata foarte bine. Felicitari si pentru sedinda foto. Place

Comment

• crezi tu aberatii,daca ai avea-o ,n-ai mai zice asa,dupa 1 an zboara tot chitul si apoi sa te vad, asta in cazul in care circula si n-o tine in sufragerie,

Comment

• multi confunda chitul de fibra..cu fibra.. Asa e la inceput...)
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• au ramas cu sechele de la dacia 1310

Comment

• pacat,, si fibra de sticla , este tot un chit,,pacat,, si aia sare la fel de pe tabla, dar n-are rost sa mai discutam ,e bine s-asa,s-o foloseasca sanatos,sa nu uite sa-si ia mistria si canciocul,,+smighele si compresor la primavara,, o sa aiba nevoie sigur,,cunosc destule masini d-astea,,tin o vara ,la anul retus peste retus,,nu e jignire n-am nici un interes,, e doar adevar.succese

Comment

• Tati, fibra de sticla e statimatu+rasina+intartor.Daca stii ce sunt alea.
                    Nu chitu aramat cu fibra de sticla.Dar asa zic marii meseriasi.."ii dam cu fibra(care defapt ei folosesc CHIT ARMAT CU FIBRA DE STICLA" si plasa de rigips si tine":Cred ca d-aia esti tu traumatizat.
                    AG 16 Y M A

Comment

• pfff..chiar nu stiu cum am putut sa vorbim noi..in necunostinta de cauza...Scz colegu' . Alta data nu se mai intampla!
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• sunt constient ca o sa crape..dar nu in urmatorul an cum zici tu...ci in 4-5...
                        -spolierele au fost prinse cu cate 6 nituri in bara...ca sa mai atenueze din socurile puternice de pe strazile noastre...fibra + chit + chit finisare si vopsit...

deocamdata nu am avut nici o problema cu ele...de crapare sau mai stiu eu ce...

probabil ai vazut multe masini care au fost facute home made...si e de inteles sa se crape repede.

Comment

• aveti chef de cearta-vad-,,statimatu+rasina+intartor,,-e tot un chit(de carpeala),se foloseste si la barci salupe etc, NU E TABLA,,, faceti-va masinile voi cu chestii d-astea ,si bucurati-va de ele.succese

Comment

• George..ce fata de barca are masina ta)).
                            Cum zice si Jokero mai sus..ne cerem scuze ca suntem neexperimentati, si fibra de sticla tot un chit e, se gaseste la galeata.
                            Am auzit ca au scos baietii de la pilot un kit de bari din tabla.
                            Acum serios vorbind, cazile moderne, caditele de la cabinele de dush, unele piese pentru iahturi, barci sunt facute din fibra de sticla.Cum poti spune ca nu e rezistenta sau e carpeala?
                            Last edited by al!n; 16 August 2011, 19:09.
                            AG 16 Y M A

Comment

• Mor de ras)) ...Aia e George la primavara le faci din tabla barile ))) Pentru ca'or sa crape ca asa zice colegu' )
                              AG 65 V M C

Comment

• Foarte frumoasa masinaSa ai mare grija de ea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google