am vazut si eu azi masina "Live" prin paracarea de la facultate,arata foarte bine,pragul mie imi place pare ca se potriverste,dar prelungirea de pe spate chiar nu are ce cauta acolo.Oricum daca i-o dai jos esti pe drumul cel bun.Numai bine!
Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]
Collapse
X
-
imediat cum fac bani pentru spoilerul spate de la pilot...acea bara o sa dispara definitiv...;)
stiu ca este foarte urata...si nu da bine..dar nu am ce sa ii fac...am dat cv bani pe ea..si nu imi vine sa o dau jos...poate gasesc pe cineva cu MCV..care doareste o bara si o dau cu cea mai mare placere..:P__________________
sigpic
Comment
-
Salut. Adevarul e ca e unic loganelu, vrei sa-l transformi in jeep. Sincer nu-mi plac deloc acele praguri cromate si teava aia inox din spate, acestea se pun numai la suv-uri. O fi loganu masina inalta dar nici sa-ti bati joc de ea. Cati bani ai dat pe toate alea mai bine optai pt o suspensie. Numai bine
p.s. Acum am vazut ca nici tie nu-ti place cum ii sta cu aia in spate, sper ca nici pragurile din inox nu-ti placFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
daca mi-ar da cineva pragurile si spoilerul de la pilot in schimbul barilor de mcv...as accepta imediat...
-nu imi plac..dar daca tot am dat banii pe ele..acum trebuie sa le tin pana fac rost de bani pentru a cumpara kitul de la pilot...
@FANE_CLK de bara din spate vorbeam..ti-am lasat si PM__________________
sigpic
Comment
-
frumoasa masinuta ta..de unde ai luat eleronul de luneta si cat ai dat pe el???
Comment
-
am venit cu noi anunturi...
-ieri am achizitionat o cotiera logan..
-am reusit sa fac portbagajul sa se deschida din interiorul masinii
-marti sunt programat la: clean spate si stema de la grila out ;)
-o sa apara si imitatie de carbon pe plafonul masinii..
cam atat deocamdata...
ce credeti..?? ar fi bn daca as pune imitatie de carbon pe tot ceea ce e crom??
mai putin pe praguri..:P
-iar bara inox spate e scoasa din calcul...__________________
sigpic
Comment
Comment