cu noile jante ai imbunatatit mult look-ul masinii,frumos.
Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]
Collapse
X
-
@MishuRS : ms ..o sa vina si arcuri dar de unde atatia bani..) :P
@iamagi : si mie imi e teama de asta...dar o sa incerc un set de arcuri de faza 1 uzate...ca sunt cv mai lasate
@_Cox_ : ms...o s.o vedem si low :P
@TM24ADY : ms mult ady..
@Thejock3r : am avut mintea clatita tot timpul...numai ca l-am lasat pe tata in prima faza cu tuningul..noroc pe mine ca am intervenit la timp...si am modificat-o dupa gustul meu :P))
@matheo66c : eu nu am toba...am teava sudata cu tips in capat....deaia sta putin in stanga...dar poate fi reglata...pana imi iau o toba cu silencer..:>:>
@Cristi4Speed : da este colantat...1 m colant alb [6 ron]+ 2 baieti logan club mioveni si in 2 ore a fost gata...
@dorupopa2006 : ms mult...mi-am dorit f mult jante albe ;)
@c.vio : oricine poate...dar ai nevoie de sponsori...;)
inca 4 poze...__________________
sigpic
Comment
-
Arata foarte bine fata de masina din primele poze din acest topic. Felicitari si hai cu arcurile!
Comment
-
@aleXpeed : ms...in primul post era o alta masina...P ..arcurile o sa vina la anul...ca acum vine iarna si nu pot sa las masina trantita pe drumurile care sunt....
@icstrem_no1 : ms..nu o sa pun folie pe stopuri...am avut mici probleme cu politia..:P iar cu toba se poate rezolva mai usor..:P
@jelly : multumesc mult...e nevoie de spor dar si de bani ...ca modificari vor aparea ;)
@Raoulz : ma bucur ca iti place...ms__________________
sigpic
Comment
-
Ce sa zic.De la primul meu mesaj pe topicul tau si pana acum,e o diferenta de la cer la pamant!Felicitari.
Parerea mea e ca mai ai putin de lucrat cu botul masinii.Adica pleoapele alea sunt mari,destul de mari,iar bara fara proiectoare creeaza o impresine de "masina ingusta,mica".
Niste proiectoare ar rezolva o parte din problema.Succes,esti pe drumul cel bun!
Comment
-
frumoasa masina, cat ai dat pe player?sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
@CataLiNNN..anul acest nu voi mai modifica masina deloc...de la anul voi face un bad boy si multe alte modificari...(nu ma gandesc la proiectoare deocamdata..nu ma incanta) :P
@Cezar..ai dreptate..iti da senzatia de patrat..dar mie imi place foarte mult ;)
@Sistematyk..multumesc mult
@dodolorand..multumesc..."spor" e din plin
@UCN..multumesc...playerul il am de la confiscari (300 ron)__________________
sigpic
Comment
Comment