Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu noile jante ai imbunatatit mult look-ul masinii,frumos.

Comment

• eee asa da, deci se poate bravo

Comment

• @MishuRS : ms ..o sa vina si arcuri dar de unde atatia bani..) :P
        @iamagi : si mie imi e teama de asta...dar o sa incerc un set de arcuri de faza 1 uzate...ca sunt cv mai lasate
        @_Cox_ : ms...o s.o vedem si low :P
        @TM24ADY : ms mult ady..
        @Thejock3r : am avut mintea clatita tot timpul...numai ca l-am lasat pe tata in prima faza cu tuningul..noroc pe mine ca am intervenit la timp...si am modificat-o dupa gustul meu :P ))
        @matheo66c : eu nu am toba...am teava sudata cu tips in capat....deaia sta putin in stanga...dar poate fi reglata...pana imi iau o toba cu silencer..:>:>
        @Cristi4Speed : da este colantat...1 m colant alb [6 ron]+ 2 baieti logan club mioveni si in 2 ore a fost gata...
        @dorupopa2006 : ms mult...mi-am dorit f mult jante albe ;)
        @c.vio : oricine poate...dar ai nevoie de sponsori...;)

inca 4 poze...
        Attached Files

Comment

• Arata foarte bine fata de masina din primele poze din acest topic. Felicitari si hai cu arcurile!
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• una dintre cele mai frumoase masini de pe aici sa morfata de cum incepusei cu tuningu...acum este mult pesteo folie putin neagra pe stopuri si o toba si ala e
            AdY_JmL_2015

Comment

• Arata foarte bine masina ta, felicitari pentru tot ce ai facut pana acum si spor in continuare la modificari!

Comment

• Mult mai frumoasa acum,bravo,bafta in continuare.

Comment

• @aleXpeed : ms...in primul post era o alta masina...P ..arcurile o sa vina la anul...ca acum vine iarna si nu pot sa las masina trantita pe drumurile care sunt....
                  @icstrem_no1 : ms..nu o sa pun folie pe stopuri...am avut mici probleme cu politia..:P iar cu toba se poate rezolva mai usor..:P
                  @jelly : multumesc mult...e nevoie de spor dar si de bani ...ca modificari vor aparea ;)
                  @Raoulz : ma bucur ca iti place...ms

Comment

• Ce sa zic.De la primul meu mesaj pe topicul tau si pana acum,e o diferenta de la cer la pamant!Felicitari.
                    Parerea mea e ca mai ai putin de lucrat cu botul masinii.Adica pleoapele alea sunt mari,destul de mari,iar bara fara proiectoare creeaza o impresine de "masina ingusta,mica".
                    Niste proiectoare ar rezolva o parte din problema.Succes,esti pe drumul cel bun!

Comment

• Ce atatea proiectoare...Eu unu le-as da jos. Omoara aspectul masinii, iar utilitate aproape cucu.
                      Deasmeni bara spate nu-i ce trebuie. Cu noul kit, spatele masinii tale este patrat.

Comment

• Arata bine masina ce`i drept,esti pe un drum bun.
                        Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

• Cezar,da-mi voie sa te contrazic.Sunt destul de utile proiectoarele,abia dupa utilitate putem vorbii si de design.

Comment

• frumos spor la treaba in continuare....
                            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• frumoasa masina, cat ai dat pe player?
                              sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• @CataLiNNN..anul acest nu voi mai modifica masina deloc...de la anul voi face un bad boy si multe alte modificari...(nu ma gandesc la proiectoare deocamdata..nu ma incanta) :P
                                @Cezar..ai dreptate..iti da senzatia de patrat..dar mie imi place foarte mult ;)
                                @Sistematyk..multumesc mult
                                @dodolorand..multumesc..."spor" e din plin
                                @UCN..multumesc...playerul il am de la confiscari (300 ron)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google