Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• colantu ala alb are vreun nume sau vreun cod ceva? ca vad ca e foarte apropiat de nuanta masinii..eu am gasit da iesea mult in evidenta fata de culoarea masinii si nu mi a placut
    ai avansat mult, da bara spate nu mi place deloc...poate cand o cobori sa arate cumva, da asa in nici un caz super jantele
    sigpic

Comment

• nu are nici un cod...si la mine se vede diferenta..dar am observat ca nuanta de alb de pe ph1 e diferita de cea de pe ph2...poate ma insel..:-?? nu stiu sigur..
      -o sa vedem atunci cum se va dedea...si coborata si cu spoilerul imprimat in bara..sa nu se mai vada aceea cuta...ma bucur ca iti plac jantele...si felicitari pentru masina ta..bafta!!

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
        Cezar,da-mi voie sa te contrazic.Sunt destul de utile proiectoarele,abia dupa utilitate putem vorbii si de design.
        Unde sunt utile? Ca eu nu prea le sesizez utilitatea.
        Cat despre utilitate intai si apoi design: ete fas, o faci frumoasa, nu utila. Trebuie sa stea mai jos ca-i sta mai bine, caci asa joasa nu mai poti lua toate bordurile si gropile. Trebuiesc tot soiul de lucruri ca sa-ti incante ochiul, si abia apoi utilitatea.
        Vezi chiar in ograda ta: ti-ai pus dungi ca-ti place cum arata, nu ca-s utile. De banii aia, faceai altceva, poate chiar si 2 perechi de stergatoare extrem de utile, Bosh.
        Vezi chiar si in a mea: roti mai mari, desi si alea mici sunt la fel de utile, poate chiar mai

@kolaka: cum bre sa-ti placa ca-i patrata? Fa ceva cu fundul ei, ca-i pacat. In rest nota 10 pt evolutie.

Comment

• Salut! In primul rand felicitari pentru felul in care arata masina, e o evolutie spectaculoasa. In al doilea rand vroiam sa stiu cam cat de tare suna acum masina daca ai pus teava in locul tobei finale, daca ai putea pune un filmulet ceva ar fi super. Asa ma gandeam sa fac si eu ca am avut toba sport dar suna mult prea tare.
          sigpic

Comment

• -si teava simpla se aude foarte tare...are si un ecou chiar mai puternic decat cel al tobei sport...eu ma gandesc sa iau o toba cu silencer...sau una semi-sport..ca sunt oprit cam des de politie...si le tot promit ca o schimb...pana ma lasa fara talon.
            -maine o sa pun un filmulet cu sunetul facut..si o sa iti dai cu parerea..bafta!!!

Comment

• Multumesc pentru raspuns si promptitudine, eu chiar ma gandeam zilele urmatoare sa fac modificarea, dar acum imi dau seama ca nu e o idee asa de buna, daca zici ca suna tare.
              Astept sa vad filmuletul, bafta!
              sigpic

Comment

• ms..si eu sunt pe pauza pana anu viitor ca mai am multe idei, da nu s bani
                acuma daca ma uit mai bine, nu arata rau de la spate in poza mai de la distanta...da tot trebuie imbinata cu bara
                si cum simti diferenta la caldura cu plafonu colantat vara?
                sigpic

Comment

• treaba cu teava in loc de toba nu e prea buna.in mod cert ai pierdere de cuplu pe ture joase, fata de stock ma refer.....ft posibil sa iti lipseasca contrapresiunea necesara.

sa ai grija de masinuta

Comment

• Da, Cezar dar una e sa mergi cu proiectoarele in plus pe langa faruri,alta e fara,mai ales daca nimeresti vreun traseu din afara orasului,sau pe la munte.
                    "Trebuiesc tot soiul de lucruri ca sa-ti incante ochiul, si abia apoi utilitatea." - asta spune cam tot ce ar fii de completat in cazul de fata.
                    Chiar si asa, uneori mersul cu proiectoarele aprinse mai ales cand nu e cazul e foarte deranjant pentru ceilalti participanti la trafic.
                    Oricum eu sunt PENTRU proiectoare.
                    Last edited by CataLiNNN; 13 September 2010, 21:06.

Comment

• spartacus_mf:un sfat:pune-ti teava de inox daca pui,george are teava normala si se aude f.tare si face un ecou asa..stiu pe cineva care are de inox si se aude mai incet ca a lui.
                      Oricum in ture mari se aude beton
                      AG 16 Y M A

Comment

• Abia astept sa incep scoala de soferi,taicamiu are tot ph2 numai ca gri comete :P

Comment

• frumos rau golanu`

Comment

• -mi-am achizitionat si un subwoofer MTX nu foarte puternic pentru ca nu imi place foarte tare...am inteles ca are 300W RMS...cu statie Magnat
                            -am schimbat si teva de care m.am plictisit...multumesc al!n pentru toba...se aude super frumos acum...:P

Nu mai am decat sa astept vara..sa ma apuc din nou de lucru (care implica fibra si chit) + arcuri
                            Attached Files

Comment

• Da da se aude marfa toba.Asteptam vara..
                              AG 16 Y M A

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google