foarte bine gandite modificarile aduse pana acum ,eu as mai astupa si gaurile alea 2 din spoilerul fata-spate,o sa-ti atasez o poza sa vezi ce vreau sa zic,oricum asteptam finalizarea,bafta...
Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]
Collapse
X
-
felicitari pentru idei si pentru munca depusa!!! cred ca este una dintre putinele masini modificate cu bun gust de pe acest forum!Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
foarte foarte frumoasa ! felicitari, fata de cum era cand ai prezentat-o prima data, acu e difrenta de la cer la pamantbravo bravisimo ... ( acu sa vada vyp cum sta cu bad boy poate se "molipseste" si el )
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
DaniD@ multumesc!!
Christnacht@ ma bucur ca iti place si eu astept finalul
dan.gutu@ multumesc!
dan.moraru@ m-am gandit si la astuparea zonei pentru proiectoare...trebuia sa acopar toata bara fata..si m-am razgandit...iar oglinzile le las negre ca imi plac mai mult asa ;)
Dany_DNY@ multumesc!!
dorupopa2006@ nu am vrut sa fac masina super clean asa ca am pastrat unele detalii ;)
speed_shock@ grila o am facuta de anul trecut...a crapat cu ajutorul meu si acum doar am retusat.o...;)
mihai.85@ multumesc!! sunt masini mult mai frumoase ca a mea...
Tudor@ m-am inspirat dupa VT facut de tine pentru vyp...thx!!...sper sa il faca si el ca da bine...
retro 590@ multumesc!!
17PnF@ da, le mai am si acum prin garajP...
Last edited by kolaka; 28 April 2011, 12:35.__________________
sigpic
Comment
-
-
17PnF dupa ce o sa imi asfalteze drumul o sa mai cobor garda
- Geo - din moment ce sunt putine...se poate sa ai dreptate...iti multumesc!!
pirvu_alex multam!!
CRISTYpuff motorul cred ca v-a fi ultimul lucru de care sa ma ocup...vreau si la interior mici modificari...sa am bani si le fac pe toate ;)
MaDu ms madule ;)
FANE_CLK doamne ajuta sa iasa vopseaua pe care mi-o doresc :P
Logan 4 ever sper sa iasa bine si dupa vopit__________________
sigpic
Comment
Comment