Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dorupopa2006: ms..nu cred ca le mai fac nimic la jante..imi plac mult asa albe cum sunt acum ;)
    PCH: ms...usor ,usor apar cat mai multe ph2 modificate si frumoase ;)
    retro 590: ms...locul a fost ales de fotograf..foarte inspirat :>:>
    Mishu: el mereu face poze reusite.. pasionat, de
    - Geo -: si mie imi place asa cum e...dar mai am ceva idei...sa vad daca le voi putea realiza.
    marius-MSY: ms mult mariuse.
    skypee: ma bucur ca iti place ;);)
    Kalimera22: am avut si inainte sa o revopsesc...si cred ca o sa ii pun si acum..ca imi plac :P
    Logan 4 ever: nu cred...ar deveni multi-colora si nu ar da bine ;)

ia uite mishule :>:>
    Attached Files

Comment

• chiar ar da bine rau cu verde sau...si rosu

Comment

• exact...sa le sara in ochi la militie :P ...si sa ma intrebe de sanatate )

Comment

• aaa...grav
          lasa-le asa atunci

Comment

• Originally posted by kolaka View Post
            exact...sa le sara in ochi la militie :P ...si sa ma intrebe de sanatate )
            le dai adeverinta de la medicul de familie "clinic sanatos" )) ( glumesc)

a avut dreptate un coleg,da clasa multora unul din loganele care-mi plac de pe acest forum
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• "ie" mumoasa ....lasa jantele asa ca or sa fie prea stridente...
              AG 65 V M C

Comment

• nu-mi vine sa cred...cum arata inainte si cum e acum...felicitari !!!

Comment

• Nu ii sufar pe astia care zicEAU sa dai jos cromul.Unii zic ca cica sa le vopsesti in culoarea masinii.Pai daca ei vor sa iasa un **** sa le vopseasca pe al lor.LOGANUL TAU ARATA FOARTE BINE CU CROM!!!

Comment

• hai sa fim seriosi..daca o masina inalta, plina de bari de crom, arata mai bine ca una lasata, aranjata si clean, inseamna ca toti care modifica masini in lumea asta sunt niste idioti..nici eu nu ii sufar pe cei care vor crom pe o berlina de clasa medie cu pret de buget :p
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Raoulemilian View Post
                      Nu ii sufar pe astia care zicEAU sa dai jos cromul.
                      Nici noi pe tine.

Foarte frumos a iesit. Ai revopsit-o total pana la urma?
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Da chiar ba George pune ma la loc barile ca era mai frumoasa , nu stiu ce iti pace tie asa clean si joasa ....
                        AG 64 P U F

Comment

• faina bv ;)doamne si cand ma uit la primele poze pe care le ai pus numi sa cred ca ii aceeasi masina:dcand ai puso aici arata ca un c*r acum ii superba

Comment

• matheo66c: deocamdata sanatos...pana cand or sa ma imbolnaveasca cu vreo amenda ) ...nu neaparat ca dau clasa dar am tinut cont de sfaturile pe care le-am primit si acum sunt foarte multumit ;)
                            MaDu: ms madule...asa am sa le las :P
                            LexDeeJay: ms...
                            Raoulemilian: nu e nevoie sa critici opinia altora...daca tie iti placea cum arata inainte e parerea ta...am si acum acele bari...daca esti interesat de ele astept PM...salut!!
                            aleXpeed: da..am vopsit doar exteriorul...ceea ce se vede....pentru ca e aceeasi nuanta de alb.
                            CRISTYpuff: ) le pun..dar nu mai am unde...nu le vrei tu??? ))
                            andrei_90_hd: ms..ma bucur ca iti place..;);)

Comment

• Felicitari,ai facut o masina foarte frumoasa si cu bun gust,in afara de folie pe geamuri nu cred ca ii mai lipseste ceva,drumurii fara probleme iti doresc.
                              http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• foarte frumoasa masina..si eu am inceput sa pun kitul asta pe ea..sa o stapanesti sanatos..dupa mine..una din cela mai frumoasa masini de pe forum..foarte frumoasa!!!!!
                                felicitari!!
                                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google