Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chiar foarte frumoasa masina.multi km fara incidente si bafta in continaure la tunarit!
    sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā€¦azi, 2012 a murit de foame.

Comment

• pai eu cand ti-am zis de arcuri :P. frumoasa, acum caut si eu grila fara crom sa ii scot emblema
      Nu-i bai...

Comment

• din ce in ce mai frumos
        neaparat arcuri

Comment

• si jantele apoi..cand mai faci rost de fonduri... astea prea is copie de la bemveu`

Per total masina chiar imi place cum arata mai ales ca am vazut-o live..

Comment

• ma bucur ca ai renuntat la balustradele alea de pe masina
            felicitari

Comment

• b3lick@ ms ;)
              FlorianYFL@ da florin stiu...e cam nasol cu drumul pe la mine..pff...bafta la modificat grila :P
              MishuRS@ ms mishu...mai trec cu poze pe la tine..sa ii pui arcuri virtuale ;) si pe urma cele pe masina
              Loganu@ da golane..."aicisea e cam scumpe" .. poate pe viitor...o sa imi iau si jante...dar am alte lucruri de facut... ;)
              CataFOF@ ms fofule...i le-am promis lu alin sa isi faca serpisori 4123 ;)

Comment

• Salut ma intereseaza si pe mine ca t-ea costat grila simpla fara crom.
                http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• -cred ca te referi la grila fara sigla dacia
                  -m.a costat 60 de lei cu grila mea

planuri pentru urmatoarele 2 saptamani:
                  -in primul rand am reusit sa imi achizitionez kitul de la pilot (spoiler spate si praguri laterale) urmeaza sa fie vopsite si montate
                  -nichelul din prelungirea capotei si cel din spate de pe portbagaj se v.a colanta cu un autocolant alb
                  -odata cu vopsirea kitului de la pilot...se vor vopsi si manerele si bandourile laterale...
                  -am comandat 3 stickere (Logan club / www.loganclub.ro / bulina logan)P
                  -toba sport cu silencer

-caut o solutie pentru stergerea stopurilor...care stiti va rog sa imi ziceti si mie...sau singura solutie e sa le vand si sa imi cumpar altele stock??apoi sa imi pun o folie mai deschisa putin la culore (motiv: "politia" pff)

-masina se pregateste si de prima revizie...(cea de 20.000 / acum: 19300 :P)

Comment

• promitatoare modificari
                    bravo domnu`

Comment

• Incearca sa stergi stopurile cu diluant d-ala ieftin(mai chior asa).apoi ii dai un polish.Daca vrei vi intr-o zi si incercam.
                      AG 16 Y M A

Comment

• Da la grila fara sigla dacia,m-am referit t-ea costat 60 de lei cu grila ta ,adica tia modificato
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Ai o masina foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Unde ai facut grila dupa fata fara sigla dacia , service ceva?
                          b 89 plk

Comment

• da ionel...grila a fost modificata ;)
                            multumesc alex...grila a fost modificata in atelierul unui coleg de facultate...

astazi o sa fie montate si pragurile laterale + spoilerul spate de la pilot ;)
                            -am colantat si nichelul de pe masina ...cel de pe portbagaj si cel de la grila...+ leduri albe la consola centrala...multumiri madu si puff

poze o sa apara diseara... P:P

Comment

• pragurile sunt ok dar prelungirea barii spate nu prea o inghit pe cea de le pilot. vorbeste cu colegu tau sa ii adauge ceva de-al lui inainte sa o montezi, astfel te vei deosebi si tu de celelalte
                              Nu-i bai...

Comment

• Cu placere George )).
                                @FlorianYFL: Prelungirea de pe spate nu mai are ce sa ii faca ca deja a fost luata de la vopsit urmeaza sa fie montata...
                                AG 65 V M C

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google