chiar foarte frumoasa masina.multi km fara incidente si bafta in continaure la tunarit!
Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]
Collapse
X
-
b3lick@ ms ;)
FlorianYFL@ da florin stiu...e cam nasol cu drumul pe la mine..pff...bafta la modificat grila :P
MishuRS@ ms mishu...mai trec cu poze pe la tine..sa ii pui arcuri virtuale ;) si pe urma cele pe masina
Loganu@ da golane..."aicisea e cam scumpe" .. poate pe viitor...o sa imi iau si jante...dar am alte lucruri de facut... ;)
CataFOF@ ms fofule...i le-am promis lu alin sa isi faca serpisori 4123 ;)__________________
sigpic
Comment
-
Salut ma intereseaza si pe mine ca t-ea costat grila simpla fara crom.
Comment
-
-cred ca te referi la grila fara sigla dacia
-m.a costat 60 de lei cu grila mea
planuri pentru urmatoarele 2 saptamani:
-in primul rand am reusit sa imi achizitionez kitul de la pilot (spoiler spate si praguri laterale) urmeaza sa fie vopsite si montate
-nichelul din prelungirea capotei si cel din spate de pe portbagaj se v.a colanta cu un autocolant alb
-odata cu vopsirea kitului de la pilot...se vor vopsi si manerele si bandourile laterale...
-am comandat 3 stickere (Logan club / www.loganclub.ro / bulina logan)P
-toba sport cu silencer
-caut o solutie pentru stergerea stopurilor...care stiti va rog sa imi ziceti si mie...sau singura solutie e sa le vand si sa imi cumpar altele stock??apoi sa imi pun o folie mai deschisa putin la culore (motiv: "politia" pff)
-masina se pregateste si de prima revizie...(cea de 20.000 / acum: 19300 :P)__________________
sigpic
Comment
-
Incearca sa stergi stopurile cu diluant d-ala ieftin(mai chior asa).apoi ii dai un polish.Daca vrei vi intr-o zi si incercam.
Comment
-
Da la grila fara sigla dacia,m-am referit t-ea costat 60 de lei cu grila ta ,adica tia modificato
Comment
-
da ionel...grila a fost modificata ;)
multumesc alex...grila a fost modificata in atelierul unui coleg de facultate...
astazi o sa fie montate si pragurile laterale + spoilerul spate de la pilot ;)
-am colantat si nichelul de pe masina ...cel de pe portbagaj si cel de la grila...+ leduri albe la consola centrala...multumiri madu si puff
poze o sa apara diseara...P:P
Cu placere George)).
@FlorianYFL: Prelungirea de pe spate nu mai are ce sa ii faca ca deja a fost luata de la vopsit urmeaza sa fie montata...
Comment
Comment