Imi place mult spatele,dar bara fata faptul ca nu ai proiectoare vine cam ciudat si pleopele sunt prea late.N-ar fi rau daca ai face bad boy si ai reusi sa schimbi jantele.Oricum arata mult mai bine masina acum cu noul look,fata de cum arata inainte.Locul proiectoarelor ar merge astupat si facut clean bara fata.Roaga-l pe Mishu sa faca un VT sa vezi cum ar veni.Bafta
Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]
Collapse
X
-
-
@al!n o sa ma duc zilele astea sa imi iau un set de cauciucuri si cred k o sa iau 205/50/16..ms de sfat
@ionel89 ma bucur ca iti place..;)
@dan.moraru mie unu imi place cum e partea din fata :P pleoapele sunt la nivel cu nichelul de la grila...odata cu un bad boy o sa dispara si pleoapele si nichelul...sa fac rost de bani intai..jantele au fost schimbate...mai am sa iau cauciucuri...;)
@dodolorand ms mult
@icstrem_no1 ce masina nu e frumoasa lasata ;) dar nu imi permite drumul din pacate
@Raoulz multumesc mult...;)
@CRISTYpuff eee..o sa le vezi...tre sa iau cauciucuri de vara si o sa le vezi ;)
@marius-MSY da marius...mi-am luat aseara unele albeP o sa le vezi tu
-
gata aline ;)
@MishuRS nu sunt alea :P
@sorry_ila ms mult..o sa am :>:>
-zilele astea o sa ma duc sa iau 4 cauciucuri de vara pentru ca cele de pe ia sunt de iarna..iar jantele o sa fie revopsite..:P sper sa va placa :P__________________
sigpic
Comment
-
Interesante, pune si poze cu toata masina cu jantele puse.
Comment
Comment