Logan Ph2 Unic [1.4 Mpi]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoase domne
    sigpic

Comment

• Ca t-ea costat jantele
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• @aleXpeed poze cu toata masina o sa pun cand iau cauciucurile...
        @MishuRS ar fi mortala cu arcuri )) pana la urma cred k o sa pun si deala k nu am incotro...
        @marius-MSY ms marius..
        @ionel89 jantele le-am luat in schimbul jantelor pe care le aveam inainte ;)

Comment

• normal ca nu ai incotro
          Use the force luke(foloseste arcurile)

Comment

• frumoasa evolutia masinii de la primul post si pana acum,,jantele cum vrei sa le vopsesti?bafta in continuare...

Comment

• probabil ca vor fi vopsite n alb sa se asorteze...le revopseste ca sunt zgariate
              AdY_JmL_2015

Comment

• sunt super jantele....si cu arcuri o sa dea mult mai bine...si lasa gropile de pe la tine...nu le baga in seama) ....
                AG 64 P U F

Comment

• pfff..ce bine arata
                  hai cu arcurile

Comment

• Dupa cum vad eu acum, dupa ce si le pune, o sa regrete... adaosul la bara e ceva mai mult fata de ce e pentru ph1... deci o garda foarte mica la sol. O sa arate bine, dar s-ar putea sa o atingi
                    sigpic

Comment

• Foarte frumos albusul tau, s-o vedem low ;)

Comment

• Arata foarte bine masina acum fata de cum arata in primele poze de forum,felicitari si bafta in continuare.
                        ...byAdi.Schumi_tm
                        TM23XAC : http://www.loganclub.ro/forum/tm_23_xac-t25665.html

Comment

• asta da schimbare de look ! parca ti-ai clatit mintile in ultima perioada felicitari !
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Arata foarte bine...ma bucur ca "parerile" nu sunt chiar toate "individioase"

Un sfat: incearca sa centrezi toba sa fie pe centru
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• Felicitari pentru jante, dau bine pe masina. Bandoul acela cromat / nichelat de pe portbagaj, lai colantat sau vopsit? Daca lai colantat da-mi un pm cu mai multe detalii!
                              sigpic
                              Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google