Aceasta este masina mea,in care am investit foarte mult suflet ... este un logan Preferance motorizare 1.4mpI ... 75 de cai...ca dotari:servodirectie,abs,2 air-bag-uri,geamuri electrice fata ...si s-au adus imbunatatiri : angel eyes-uri,folie geamuri spate,spoiler mcv,jante bbs 15 apoi pe parcurs s-a adaugat un subwoofer+statie sony xplod, folie fata, lumini ceasuri si panou central schimbate, mp3 blaupunckt,proiectoare,toba sport,xenoane, jantele OZ RACING ULTRALEGGERA 17" si anvelope dunlop sportmaxx 215/40/zr17,iar ultima achizitie este o buza din plastic pe fata sub spoiler...urmeaza pleopele pt faruri care sunt la vopsit... sper sa va placa masinutza mea si astept pareri din partea voastra dragi colegi.o sa atasez alaturat poze in functie de modificarile aduse
My Car => GJ-61-ULY
Collapse
X
-
M-am gandit sa fac farurile culoarea masinii si pe spate sa las doar butonu de la portbagaj...astept parerile voastre
Originally posted by B-64-MVP View Postfrumoasa masina, toate modificarile facute cu gust, dar la asa jante zic eu ca merita sa o lasi putin , macar 3 cm daca nu 5 ! ! ! Respect ! ! !Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
Comment