e criminal loganu astajentile si toba numai zic:P.s.au fost vopsite unele elemente ale caroseriei?ca parca unele sunt mai inchise...altele mai deschise...oricum e superba,bv
My Car => GJ-61-ULY
Collapse
X
-
Arata super bine, totul facut cu gust. Se pare ca masinuta a fost vopsita, cam toata partea din fata se vad diferente de nuanta ( poza 3 de sus si 4 de jos ). Spor la modificari ca pana acum ai inceput foarte bine. Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Cumva masina este Ph2 si i-ai pus bot de Ph1? Ai schimbat inclusiv capota si aripile fata? Vad ca si usa de la sofer este revopsita in alta nuanta.
Comment
-
Masina este ph2 (2009 fabricatie)si botul l-am schimbat eu pt ca masina mea a fost lovita si am facut-o dupa bunu meu plac ... va multumesc pt laude si pt sfaturile pe care mi le oferiti!Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
janta are 7.3 kg fara anvelopa ... plasa nu-mi place in loc de grila
Originally posted by alexandru1 View Postiulyancosty: sal masina arata bine....dar ceasurile alea de bord ...paraca sunt facute din foarfeca...mai bine luai de prestige...si terminati treaba.....dadeau mai bine ....in rest numai bine...
o sa vina si suspensia sport si o sa urmeze si aranjarea aripii din stanga...o sa o faca baietii pe casco.
grila e urmatoarea achizitie sau sa-i zicem modificareSchimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
Comment