My Car => GJ-61-ULY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e criminal loganu astajentile si toba numai zic:P.s.au fost vopsite unele elemente ale caroseriei?ca parca unele sunt mai inchise...altele mai deschise...oricum e superba,bv
    AdY_JmL_2015

Comment

Arata super bine, totul facut cu gust. Se pare ca masinuta a fost vopsita, cam toata partea din fata se vad diferente de nuanta ( poza 3 de sus si 4 de jos ). Spor la modificari ca pana acum ai inceput foarte bine. Sa auzim numai de bine
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Cumva masina este Ph2 si i-ai pus bot de Ph1? Ai schimbat inclusiv capota si aripile fata? Vad ca si usa de la sofer este revopsita in alta nuanta.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

eu cred ca e ph1 si a facut spatele de ph2......
          sigpic
          The MVP

Comment

sa nu fie ph2 si doar botul facut de ph1,care dupa parerea mea este mai frumos!cu noul look chiar imi place,super!sa ai grija de el!

Comment

foarte frumoasa......dar ai avut-o plesnita sanatos...ma uit la pragu de sub usa soferlui...e stramb rau ...iar de diferentele de culoare numai zic :| ..

Comment

e ph2 cu bot de ph1

Comment

Chiar e tare combinatia fata ph1 si spatele ph2, arata bine felicitari !

Comment

le ai pe jenti mestere,jos palaria pentru ele .....ar sta bine cu niste arcuri si(optional) o plasa in loc de grila.....multi km bafta....
                    ps:ai idee cate kg are o janta?

Comment

Masina este ph2 (2009 fabricatie)si botul l-am schimbat eu pt ca masina mea a fost lovita si am facut-o dupa bunu meu plac ... va multumesc pt laude si pt sfaturile pe care mi le oferiti!
                      Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

iulyancosty: sal masina arata bine....dar ceasurile alea de bord ...paraca sunt facute din foarfeca...mai bine luai de prestige...si terminai treaba.....dadeau mai bine ....in rest numai bine...

Comment

janta are 7.3 kg fara anvelopa ... plasa nu-mi place in loc de grila

Originally posted by alexandru1 View Post
                          iulyancosty: sal masina arata bine....dar ceasurile alea de bord ...paraca sunt facute din foarfeca...mai bine luai de prestige...si terminati treaba.....dadeau mai bine ....in rest numai bine...
                          pana fac de rost folia de prestige am trecut din nou la negru ...

o sa vina si suspensia sport si o sa urmeze si aranjarea aripii din stanga...o sa o faca baietii pe casco.

grila e urmatoarea achizitie sau sa-i zicem modificare
                          Last edited by iulyancosty; 13 April 2010, 20:59. Reason: Automerged Doublepost
                          Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

o propunere pt grila .... astept parerile voastre
                            Attached Files

Comment

pai cred ca ar arata excelent asa,oricum din ce am vazut pe forum majoritatea adopta varianta asta se vede mult mai frumos fara sigla,daca te hotarasti s-o faci sa pui si tu niste preturi pt. lucrare ,bafta!

Comment

baga grila de la dacia ... ca deja bara de mcv si grila unita e deja expirata ..toti fac asa..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google