sau lasa ca nu le mai iau ...pun table asa cum a venit masina de la mama ei
My Car => GJ-61-ULY
Collapse
X
-
am arce, jante, dar cat mai stocksi am si capace...ce frumos merge acum nu mai topaie consum mai micLast edited by iulyancosty; 8 April 2011, 09:57.Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
arcurile nu mai topaie si jantele au o foarte mare problema la consum. cu astea am 7 .2 prin oras pana in 7 .5 iar cu cele pe 16 nu scoteam sub 9. erau foarte grele si anvelopele erau late 225 fata 185. lucru probat.Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
Originally posted by iulyancosty View Postarcurile nu mai topaie si jantele au o foarte mare problema la consum. cu astea am 7 .2 prin oras pana in 7 .5 iar cu cele pe 16 nu scoteam sub 9. erau foarte grele si anvelopele erau late 225 fata 185. lucru probat.
Comment
-
era vorba de cele de megane, cele pe 16 ca mi-au picat intr-un pret bun si am castigat dublu la ele.cand aveam OZ-urile nu se simtea nimic. vor fi singurele roti de care imi pare rau.Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
Eu zic sa dai jantele alea,oricum aratau nasol...pe masina ta
Comment
Comment