My Car => GJ-61-ULY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• este pacat sa nu iei in considerare unele pareri ale colegilor de pe forum, mai ales daca ai intentia de ati modifica masina. Daca o doreai stoc , te intelegeam.
    Multi si-au modificat in bine ideea proprie despre tuning in momentul in care au intrat pe acest site. Oricum, aici se spun multe iar tu trebuie sa selectezi....
    @grutzz - si daca ai facut de capul tau , ai reusit ceva spectaculos? selecteaza si alege...
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• multumesc de sfat dar masina mea nu e tocmai stock si am selectat ce am crezut si mi s-a parut frumos ... uitete si tu la poza cu negru pe langa numar sa vezi ce urat da ... eu nu fac portbagaju clean deoarece am sigla cu 1.2 16V si se agita multi, uni chiar ma intreaba ce consum?cum trage?cum se comporta?
      Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• asta am si zis...ca nu vrei sa ramana stoc! in cazul tau ca si in cazul multora care doresc sa modifice masina este bine sa asculte si sa decida cum e mai bine...Uneori parerea unui strain este mai sincera decat cea a unui prieten ;)
        Numai bine!
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• arata frumos ! ... ca sfat iti dau , portbagajului scoatei siglele si lasa doar emblema ar da mai bine asa ! ...bafta !
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Nu-ntelegi romaneste ca omului ii place cu sigle pe portbagaj? Si mie imi place mai mult cu sigle pe portbagaj.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• mi se pare prea simplu fara scris pe portbagaj, acum fiecare cu parerea lui ... ms alex
              Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Dai pace jokere . nu'i place la om nu'i place .
                Cat despre "masina mea nu e stock" eu zic ca daca i-ai dat o vopsea pe bandouri oglinzi si bari nu cred ca e prea tuning .

Nu trebuie sa te ataci asa .
                Salut si numa' bine
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• barile au fost vopsite iar bandourile si oglinzile nu sunt vopsite ... in fine
                  nu ma atac

apropo masina e lasata jos, are roti pe 17`, xenoane, folii fata spate prelungire bara fata, toba sport, si in al doilea rand aici la noi nu prea poti sa modifici mult ca te ard baietii imediat si doar sa o modific pentru poze ca sa pun pe forum si sa nu ma plimb cu masina nu are rost pt ca eu nu am masina de salon ....... sper ca am fost inteles
                  Last edited by iulyancosty; 20 October 2010, 18:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• fratilor,fiecare face ce vrea cu masina lui,omului ii place asa cum o are,tunata sau netunata...!

Comment

• hop si nea Ion ..ca si el e om. Cumva se pare ca a sarit lumea cu gura pe Iulian ?? inca , la acest moment , este la stadiul de pareri S-au inteles punctele lui de vedere si totul este in regula.
                      @iulian - masina chiar imi place mult!
                      sigpic

Comment

• multumesc joker pentru ca esti alaturi de mine, dar unii chiar comenteaza in lipsa de cauza ... pentru ca eu am modificat multe la masina mea chiar daca am modificat cu piese originale am adus-o la un stadiu mai sus, preferance-->tinde spre laureat si mai sus

Comment

• are dreptate iuly nici mie nu imi place fara steme

Comment

• am trecut la rotile de iarna si e atat de urataaaaaaaaaaaaaaaa

Comment

• nu e urata deloc , si ar fi bine sa pui in balanta sfaturile si criticile totodata , tragi tu concluziile , dar e bine sa mai asculti si de altii nu numai de "prieteni " care i-ti spun "vai ce frumoasa e " sau ce 'bine trage " sau cum sta pe strada si treaba cu masina...ca nu e de una de prezentare , iti dau dreptate .

hai domnul iuli pune poze cu noile oglinzi
                              Last edited by mary.bia66; 25 October 2010, 17:44. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpicTransport marfa !

Comment

• poze cu noile oglinzi
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google