My Car => GJ-61-ULY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce ai sub bara acolo si cum este prinsa?
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• este plinta de parchet de plastic si este prinsa in negrese de rigips
      Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• deci asta era prelungirea aia la bara ) ... am vazut la un logan aceeasi culoare in real bucuresti si ma intrebam ce tip de prelungire are. este cauciucata ?
        From Miami 2 Ibiza
        Voucher
        http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• este de plastic si se muleaza perfect pe bara
          Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• foarte buna si frumoasa,dai cu ea,o spargi,nu spargi nici prea multi bani...,au iesit frumos oglinzile!

Comment

• superbe!!!!!
              Tu cand le pui Dane?
              sigpicTransport marfa !

Comment

• acum sa ma lase vremea,ca vad ca se strica iar,nu imi e decat la datul fetelor de usa jos,vreau sa stea tot ca acum...!

Comment

• Originally posted by iulyancosty View Post
                  este de plastic si se muleaza perfect pe bara
                  prinderea cum ai facut-o ? ai gaurit bara si in suruburi sau ai niste cleme?
                  app cat de lunga este ?
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher
                  http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Originally posted by sKyb0y View Post
                    prinderea cum ai facut-o ? ai gaurit bara si in suruburi sau ai niste cleme?
                    app cat de lunga este ?
                    lunga e de 3 cm si prinderea e facuta cu negrese

Comment

• imi place masina mea la nebunie acum cu noile oglinzi
                      Last edited by iulyancosty; 29 October 2010, 11:59.

Comment

• de ce ai schimbat oglinzile si nu le ai vopsit? astea cu capac se ciujdesc daca stau prea mult in soare ca aspect, ce i drept, arata mai bine
                        sigpic

Comment

• acum vine iarna nu mai e atat de cald afara sa se faca urate ... mie imi plac astea cu capac si mai sunt si electrice si incalzite

Comment

• aa da corect..uitasem ca n ai electrice
                            sigpic

Comment

• acum am

Comment

• Originally posted by andrey2003 View Post
                                Arata bine masina. Sa o stapanesti sanatos! Ar merge mai joasa vreo 2-3cm
                                Buza aceea de la bara de unde ai luat-o si cat a costat? Multumesc.
                                imi spui si mie te rog?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google