My Car => GJ-61-ULY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toyo proxes gumele ?
    misto sedinta foto

Comment

• Eagle f1 de la goodyear

Comment

• super tari janetele ... si masina bine este ok !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Frumoasa masina,jantele sunt super tari!!
          Din interior nu ai poze?
          Tinc fest !!

Comment

• jantele fac toata masina ...stie si el asta

Comment

• astazi o sa mai fie o sedinta foto la furia rosie. sunt mai multe detalii pe care voi nu le bagati in seama, sunt alte jante mult mai frumoase ca ale mele.
              Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• tot gioarsa ramane ... daca nu ai avea jantele ar fii stock

Comment

• zimi si mie ce plinta ai folosit,ca ma bate gandu sa imi iau!
                  Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Frumoase jantele si anvelopele
                    Sugestie: Renunta la paravanturi,aparatori noroi spate si poti incerca un clean look portbagaj si o prelungire capota.
                    Succes!

Comment

• deci ce ti am zis tiesto sa ti traduc: renunta la chestiile care sunt utile, sa nu ti sara vopseaua de pe aripi sau sa nu poti sa mergi cu geamu deschis putin cand mori de cald si da o multime de bani pe badboy si clean ca sa fii identic cu toata lumea
                      sigpic

Comment

• va multumesc pentru sugesti,oricum eu imi fac masina dupa cum stiu eu si nu ma iau dupa toti nestiutorii care citesc pe la altii si se baga in seama. eu am masina de plimbat si de rezolvat problemele nu am masina de salon ...
                        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• marfa masina ...marfa si jantele ...
                          sa o stapanesti sanatos ...si bafta mai departe
                          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Nu inteleg de ce mai prezinti masina,doar sa ne arati ce modificari ii aduci.
                            Si ce iti place tie nu trebuie sa ne placa noua,fiecaruia in parte.
                            Cand te-ai gandit sa iti expui masina..trebuia sa iei in calcul si remarci.
                            Salutare si numai bine,fiecare la urma e liber sa faca ce vrea....

Comment

• pentru asta e my ride, ca sa iti expui masina si sa arati cum poti modifica loganu. daca nu-ti place ce am facut nu mai comenta ca oricum nu te baga nimeni in seama. expuneti si tu ligheanu si apoi mai vorbim

Comment

• Originally posted by tiesto_music View Post
                                Frumoase jantele si anvelopele
                                Sugestie: Renunta la paravanturi,aparatori noroi spate si poti incerca un clean look portbagaj si o prelungire capota.
                                Succes!
                                ce frumos ar fi sa prezinti masina ta si sa vad ce ai pe ea ca vad ca la tot forumul sugerezi sa renunte la chestii utile !!

@ iulian scuze de off topic. imi place masina,felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci si pentru munca depusa !
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google