My Car => GJ-61-ULY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am folosit autocolant carbon 3D nu e vopsea neagra ;)

Comment

• pacat ca nu are motor bun ca sa fuga..iti dai seama ce bine ar da folia cand ar fi in fata adversarului la liniute...

Comment

• motoru fuge..tre sa stii sa l si conduci
        sigpic

Comment

• ce sa stie grutzzy, el e numai cu viteza,liniutele,dar folia aia e pusa de design
          Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Arata bine modificarea, o idee buna!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• poze si la munte
              Attached Files
              Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• aoleu ce zapada..foarte tare )
                sigpic

Comment

• bai nea , ce te invidiez , nu era si ranca mai aproape de bucale

Comment

• Frumos, daca tot e frig macar sa ninga ca lumea.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by iulyancosty View Post
                      jantele 400 de euro iar gumele nu mai stiu ca am tot luat la ele
                      va multumesc pentru aprecieri
                      400 lei adica spune bah ca atat ai dat tu pe ele,nu pretul de magazin si erau incaltate cand le-ai luat nu mai minti lumea

Comment

• Oare o sa mai fie si anul acesta zapada ca anul trecut ? :P
                        Attached Files

Comment

• oaie ce te intereseaza pe tine atat de mult viata mea? esti invidios pe mine? eu zic ca te-am ajutat in multe chestii si nu are rost sa mai vorbesc.dar ca ti-am dat grila degeaba si minti ca mai ai doua. hai sa ne vedem lungu nasului si sa nu mai comentam de alti care au facut cate ceva. ce ti-ai facut tu singur la masina ta ca sa ai motiv sa-i critici pe ceilalti?
                          Last edited by iulyancosty; 15 December 2010, 22:10.

Comment

• astazi mi-a venit toba dupa 2 luni de asteptare. maine o sa pun si poze cu ea

Comment

• niste poze facute in lipsa de ocupatie
                              Attached Files

Comment

• din cate am observa o luasei un pic gresit, mi.e nu.mi placeau proiectoarele si serigrafia din primele poze (dar stai linistit ca si eu o luasem mai rau), dar dupa accidentul ala nefericit ai revenit in forta, bravo frate, acum chiar imi place, s.o stapanesti sanatos
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google