prima data a fost facuta cu bani foarte putini si apoi pe parcurs am inceput sa investesc sa o scot la lumina.accidentu acela a fost binevenit pentru ca nuanta mea de vopsea nu o scot decat reprezentantele si costa foarte mult.
My Car => GJ-61-ULY
Collapse
X
-
Originally posted by - Geo - View Postintimidare, intimidare...da 1.2 te cam face cu 1.4 al tau
Comment
-
1.2 are alta cutie, putin mai bine etajata si fiind 16 are cuplu putin mai repede..cu un sofer care stie ce face e peste 1.4 asta lesinat..da sa nu poluam topicu degeaba..nu ma refeream strict la el ca il face, ca nu ma intereseaza, ci ca si cu sigla de 1.2 "la intimidare" sau de 16v tot nu poate sa impresioneze pe nimeni, din punct de vedere al puterii,daca era v6 si scria 1.2 dad aia nu se potriveste muffleru
sigpic
Comment
-
Salut.Personal , nu imi plac stikerele, si cred ca s-ar fii potrivit alt model de jenti.Daca tie iti plac, bucuta-te de ele.Incearca sa faci porbagajul clean, o sa dea mult mai frumos si o sa inchizi cura celor care compara diferite motorizari pe topicul tau.Last edited by alex.dinca91; 10 January 2011, 20:23.Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
Comment