My Car => GJ-61-ULY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se darama iuly de la stilul tau de mers nu de la jante
    sunt fr jantele sunt mai late au et-ul mai mic dar parca tot oz-urile sunt mai frumoase

Comment

• el stie cel mai bine de ce a dat jantele celelalte...,ca model n-am ce comenta,dar cum aratau alea si cum arata astia langa ele nu pe poze...,astia arata mult mai bine...!

Comment

• da nimic de zis astea sunt impecabile natinse pe cand oz-urile iti puneai mana in cap

Comment

• Originally posted by iulyancosty View Post
          dar sunt mai drepte astea si nu darama masina ca alea
          Pai cine a daramat jantele alea iuli ? daca stiai ca sunt asa penale , strambe , rele , frecate , patrate ,,,nu mai tine-ai atat la bani .Lasa sa o darame ele pe a mea Oricum in mare parte acum sunt drepte , nu bat!!! si la echilibrat in urma indreptarii le-am adus la 0:0 , am facut 2 ,mai sunt celelalte 2 . Sa fim noi sanatosi ca belelele curg ... facem un shooting mai la primavara sa vezi produsul finit la fostele jante.
          PS: Lasa ca te consoleaza Dan si cu Grutz ,nu mai fi suparat, ca doar astia doi sunt experti in tuning frate.
          sigpicTransport marfa !

Comment

• adica ??? ce vrei sa spui cu tuningul???

Comment

• suntem off topic si nu are rost sa stricam thread-ul omului , oricum are o masina faina si la multi km fara probleme.
              sigpicTransport marfa !

Comment

• Nu-l consolez ca nu cred ca are nevoie de asa ceva,expert nu sunt si nici nu cred ca m-am dat vreodata,daca stam bine sa ne gandim nu stiu care dintre noi e expert,daca e vre-unu bineinteles...!

Comment

• v-am spus ca e o surpriza si am alta si mai mare pentru voi ... in curand
                  nu va mai agitati atat fara rost.
                  Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• ULY mai traiesti si tu ma?
                    Push the Pedal to the Metal ...

Comment

• mai zi/arata ceva pe la masina...,ca ai ce...!

Comment

• o noua sedinta foto
                        Attached Files
                        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• nu e rau deloc , dar scoate textul ala cu preput , penibil rau , presupun ca sti ce inseamna , mai ales pt llumea care il vede

Comment

• ce masina murdara !!!!
                            Push the Pedal to the Metal ...

Comment

• mi se pare mie sau e o diferenta de culoare ? intre usi ?

Comment

• o fi....!?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google