My Car => GJ-61-ULY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ( suuuper jantele)
    Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• jantele fac totul la masina
      dar din cate vad in masina asta parca a dat trenul
      a fost lovita in bot?
      renunta la stikerele alea cu f1 mai ales ala pe spate vine super naspa

Comment

• ba copile macar eu am masina da? nu ca tine sa iau poze de pe google imagini!!!!! deci stai in banca ta ca stiu frate cine esti.....asa ca ciocu mic !!!!!!!!!!
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• uly ,stai tata linistit ,poate iei si tu ban....felicitari ca fusasi prezent la intalnire....:x

Comment

• E frumoasa,da la capota ce ai patit? Uitai sa te intreb.
            sigpic
            !

Comment

• Originally posted by iulyancosty View Post
              ba copile macar eu am masina da? nu ca tine sa iau poze de pe google imagini!!!!! deci stai in banca ta ca stiu frate cine esti.....asa ca ciocu mic !!!!!!!!!!
              copile?eu nush care din noi e mai mare,din fericire am si eu masina
              si frate nu am decat unul

Comment

• Originally posted by giolgau View Post
                jantele fac totul la masina
                dar din cate vad in masina asta parca a dat trenul
                a fost lovita in bot?
                renunta la stikerele alea cu f1 mai ales ala pe spate vine super naspa
                si ce am zis rau?te supara o intrebare?de ce ti-ai facut my ryde?nu sa prezinti cotetul,sa astept pareri pro si contra?

Comment

• de unde ma cunosti tu si pe mine si pe grutz si pe alex si pe bya si pe beo,oita(speed_shock)lasa vrajeala ca mi-am dat seama ca esti tu. cum ti-ai luat ban cum a aparut alt user nou si cunoaste toti loganistii din tg-jiu si pe el nu-l cunoaste nimeni,mai ales ca la locatia ta e craiova.
                  Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Frumoasa masina ...am vazut-o astazi live.Numai cuvinte de laude!

P.S. iulyancosty nu te luat dupa rautatile altora....vorba aia "ursul trece caini latra".
                    @Giolgau nu te cunosc...poate voi avea ocazia...dar My ride e pentru a-ti prezenta masina cu bune si rele.Dar nu poti spune asemenea rautati "" dar din cate vad in masina asta parca a dat trenul
                    a fost lovita in bot?"

Comment

• oricum sper ca v-a placut masinuta mea pentru ca asa va ramane. o sa urmeze un alt golan putin mai vechi dar cu mai multe optiuni. ne auzim cu urmatoarea achizitie...

Comment

• lasa iuli stai tu linistit k masina ta e frumoasa asa cum e....si bafta pt noile jante sunt superbeD

Comment

• Bafta multa din partea mea , si te asteptam cu alt my ride , putin mai decolorat.
                          sigpicTransport marfa !

Comment

• o noua poza
                            Attached Files

Comment

• Interesant numar da parca sta putin aiurea pe spoilerul asta.

Comment

• Mi se pare mie sau ai ceva la capota?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google