B- 62 -cko

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hmm arata bine revopsita din poze pare bine lucrata...trebuia sa i zgarii si plafonu daca tot ai facut o pe casco sa l faci si pala sa fie toata macar vopsea noua pe eain legatura cu distributia am si eu tot 1,4 si m ar interesa si pe mine s o schimb...daca afli cat te costa toate piesele ce tin de distributie sa scrii si tu aici...in rest,multa bft
    AdY_JmL_2015

Comment

la dacoserv mi-au cerut 1200ron cu manopera si piesele lor+pompa de apa
      dar am gasit la un service unde am mai schimbat eu una alta la masina, si mi-au cerut 800ron cu manopera ,pompa tot .... daca te intereseaza da-mi un pm si iti zic adresa unde e

Comment

salut
        frumoasa masina.
        cadranele la ceasuri le-ai revopsit tu ca par prea noi
        From Miami 2 Ibiza
        Voucher
        http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

salut, mersi....nu man,sunt cele vechi , zilele astea o sa ma bag sa le schimb cu unele originale de prestige
          Last edited by torres; 13 April 2010, 23:41.

Comment

dau foarte bine asa cum sunt ele cu folia de prestige si display-ul alb
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

ingrijita masina , multi km fara probleme
              sigpic

Comment

Da domnule, frumos!
                Personal, eu nu ma pot decide sa vopsesc toata masina alba sau s-o las asa. Momentan oricum, nici de benzina nu am bani
                Poti sa o vopsesti tu mai repede, vad si eu cum da si poate ma hotoarasc si eu Am mai vazut vopsite integral alb, dar nu m-au convins 100%.
                Bafta si bani in continuare!

Comment

frumoasa masinuta spor la modificari in continuare si sa stii ca da bine bandourile si barile albe dar pastreaza manerele negre
                  multi km in continuare fara probleme si hai mai repede cu jantele

Comment

@ DaniD stiu cum e ,si eu de ceva timp ma gandesc daca sa le vopsesc sau sa o las asa. Intre timp azi am reusit sa achizitionez bara mcv , maine intra la vopsit
                    @ady-bac mersi la fel man , luna viitoare urmeaza noile incaltari
                    Last edited by torres; 14 April 2010, 18:48.

Comment

torres: cand mai exact ai luat-o..anul asta!? ca vreau si eu sa imi iau ,......tot anul asta...

Comment

in martie 2009 e luata masina, la mana a doua; eu am dat 4600e dar cu criza asta, o gasesti mai ieftin acum

Comment

vopseste si barele integral si bandourile laterale ...da mai bine cu oglinzile de prestige ...
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google