If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hmm arata bine revopsita din poze pare bine lucrata...trebuia sa i zgarii si plafonu daca tot ai facut o pe casco sa l faci si pala sa fie toata macar vopsea noua pe eain legatura cu distributia am si eu tot 1,4 si m ar interesa si pe mine s o schimb...daca afli cat te costa toate piesele ce tin de distributie sa scrii si tu aici...in rest,multa bft
la dacoserv mi-au cerut 1200ron cu manopera si piesele lor+pompa de apa
dar am gasit la un service unde am mai schimbat eu una alta la masina, si mi-au cerut 800ron cu manopera ,pompa tot .... daca te intereseaza da-mi un pm si iti zic adresa unde e
Da domnule, frumos!
Personal, eu nu ma pot decide sa vopsesc toata masina alba sau s-o las asa. Momentan oricum, nici de benzina nu am bani
Poti sa o vopsesti tu mai repede, vad si eu cum da si poate ma hotoarasc si eu Am mai vazut vopsite integral alb, dar nu m-au convins 100%.
Bafta si bani in continuare!
frumoasa masinuta spor la modificari in continuare si sa stii ca da bine bandourile si barile albe dar pastreaza manerele negre
multi km in continuare fara probleme si hai mai repede cu jantele
@ DaniD stiu cum e ,si eu de ceva timp ma gandesc daca sa le vopsesc sau sa o las asa. Intre timp azi am reusit sa achizitionez bara mcv , maine intra la vopsit
@ady-bac mersi la fel man , luna viitoare urmeaza noile incaltari
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment