Parca becuri semnalizare cu sticla albastra au Fiiat Albea , am crezut ca tu esti cel din poza
Inca Un Logan "COMETA"
Collapse
X
-
@supercar da le-am schimbat cu altele tot originale.astea aveau deja aproape 45k cum se vad in poza,mai mergeau anul asta dar am zis sa nu le schimb cand o da frigul
@iamagi cred ca ai dreptate a sa mai caut prin benzinarii.defapt vreau modelul cromat dar aveam ceva luminite albastre prin cap la ora aia
Comment
-
poate te ajuta asta...
sau http://www.smartbuy.ro/sistem-lumini...c~2797988.html
asta..sper sa apara linkurile
Comment
-
foarte frumoase farurile domnu` ! arata bestial ! bec de semnalizare cu sticla albastra am eu ... luate de la florin din viile sau vile noi din deva ! (unde se baga azot si se indreapta jenti). Mai poti incerca la magazinele auto -moto pe partea dreapta , bulevardu` cu piata .. intre ulpita si sensul de la auto !
Comment
-
foarte frumos...ce ai pus pe calandru? sau ai dat doar jos cromul?
Comment
-
@Adi multumes.inimioare nu am lipit si nici nu v-oi lipii
@lucialina nu am pus nimic.am dat jos cromul plus ca e alt spoiler vopsit integral.celalalt l-am "aranjat" la slalom la Sibiu din pacate
@Stefan,daca te uiti mai bine si la poza si la posturiile dinainte vei observa ca e cam sifonata capota din cauza unui mic accident.e infundata si capota mai sus...se vede
faruriile sunt gata, asteapta nerabdatoare sa fie montate poate pe weekend
Comment
Comment