Inca Un Logan "COMETA"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parca becuri semnalizare cu sticla albastra au Fiiat Albea , am crezut ca tu esti cel din poza
    sigpic #

Comment

@Sorin multumesc pt tot sprijinul acordat din partea ta!
      @Adi stiam ca o sa ma confundati si de aceea am specificat .am gasit odata becuri dinalea dar nu am luat si acum cand caut nu mai gasesc

Comment

fain ma, cum nu esti tu in poza ? ne minti pe fata.
        pune becuri cu leduri albastre.

Comment

Ti-ai schimbat si placutele de frana?

Comment

Becurile sunt Philips din ce stiu eu . Si sunt cele cromate/albe/albastre si cand semnalizezi se fac galbene
            sigpic

Comment

@supercar da le-am schimbat cu altele tot originale.astea aveau deja aproape 45k cum se vad in poza,mai mergeau anul asta dar am zis sa nu le schimb cand o da frigul
              @iamagi cred ca ai dreptate a sa mai caut prin benzinarii.defapt vreau modelul cromat dar aveam ceva luminite albastre prin cap la ora aia

Comment

poate te ajuta asta...
                sau http://www.smartbuy.ro/sistem-lumini...c~2797988.html
                asta..sper sa apara linkurile
                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

sunt philips silvervision alea cromate si osram diadem alea albastrui. eu am diadem, poti vedea imaginile pe topicul masinii mele din semnatura

Comment

2 poze...cu farurile stoc deocamdata.....
                    Attached Files

Comment

• foarte frumoase farurile domnu` ! arata bestial ! bec de semnalizare cu sticla albastra am eu ... luate de la florin din viile sau vile noi din deva ! (unde se baga azot si se indreapta jenti). Mai poti incerca la magazinele auto -moto pe partea dreapta , bulevardu` cu piata .. intre ulpita si sensul de la auto !
                      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

• Multumesc Aline.O sa mai caut ca inca nu le-am montat .eventual daca ajungi pe acolo da un telefon

Comment

• frumoasa cometa, in ultimele poze l-ai facut la kaufland , ti-ai pus si inima pe spate ?
                          sigpic #

Comment

• foarte frumos...ce ai pus pe calandru? sau ai dat doar jos cromul?
                            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• De ce ai spatiul ala dintre farul stang si capota? La cel din dreapta nu este.
                              sigpic

Comment

• @Adi multumes.inimioare nu am lipit si nici nu v-oi lipii
                                @lucialina nu am pus nimic.am dat jos cromul plus ca e alt spoiler vopsit integral.celalalt l-am "aranjat" la slalom la Sibiu din pacate
                                @Stefan,daca te uiti mai bine si la poza si la posturiile dinainte vei observa ca e cam sifonata capota din cauza unui mic accident.e infundata si capota mai sus...se vede
                                faruriile sunt gata, asteapta nerabdatoare sa fie montate poate pe weekend

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google