Si tie ti-a luat-o rugina pe dreapta spate. Acolo o sa fie boala loganurilor, se vede ca ai desprinsa protectia de la contraaripa.
My Ride IF 22 EVL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
cati ani are loganu ? eu stiu a fabrica da 5 ani garantie la tablarie , deci daca ai sub 5 ani rezolvi rugina gratis . masina arata fain in afara de prelungirea fata , parerea mea desigur .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Acum depinde caci daca are GPL aftermarket si a dat vreo gaura pe suprafata tablei, adios garantie din cate stiu. Daca nu e cum zic eu, maine ma duc si eu la Dacia, mai am timp pana-n octombrie).
Comment
-
Sfatul meu este sa fugi la un service autorizat dacia si sa rezolvi problema cu rugina ! Nu e de glumit cu ea. A mea are rugina la usa dreapta fata jos de tot langa orificiul de scurgere a nu stiu carui lichid ,gen e umflat masticul ala (bag varfu degetului acolo) + tabla.
Marti sper sa ajung la reparat ,sper sa nu trebuiasca programari, nebunii etcMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Comment