My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi nenea Matheo, sa fie.....

Comment

• Azi mi-am luat o zi de vacanta si m-am apucat de treaba sa imi scot rugina de pe aripile de pe spate cel putin pe dreapta spate era jale, munca de chinez batran, acum inteleg de ce cer meseriasii o gramada de bani, dar daca faci cu pasiune iese, am slefuit, am antifonat, mai am de vopsit si una peste alta mi-am spart si un prag cind am bagat masina in garaj intr-un ciot de furtun de la apa curenta care l-au lasat mai inalt meseriasii.
      Attached Files

Comment

• maestre,sa-i pui protectii de-alea la aripi dupa ce o termini de vopsit ca altfel de la pietre,de la gheata sau de la baietii astia care baga presiune mare la spalatorii ii sare mustarul din nou.eu asa am patit si m-am lecuit.in rest spor la treaba si sa auzim numai de bine!

Comment

• Hai ca usor usor o scoti tu la capat.

Bafta la vopsit si reparat pragul.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Originally posted by leopardu View Post
            maestre,sa-i pui protectii de-alea la aripi dupa ce o termini de vopsit ca altfel de la pietre,de la gheata sau de la baietii astia care baga presiune mare la spalatorii ii sare mustarul din nou.eu asa am patit si m-am lecuit.in rest spor la treaba si sa auzim numai de bine!
            NU fa prostia sa pui aparatori aripi ! cauta pe net poze, daca nu iti arata eu peste vreo 2 saptamani cand ajung acasa cum arata cu protectii puse de dacia ( si aripa refacuta ) ! las-o asa , ca e mai bine .
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• uite aici despre ce vorbea Tudor
              bineinteles ca mai sunt exemple ,asta e unul dintre ele

Comment

• pai prostia am facut-o o data, nu se mai repeta din nou, azi am terminat-o de vopsit, a iesit bine, poze nu am facut ca nu am avut timp, luni dupa ce se usuca o sa bag si citeva instantanee...

Comment

• din pacate timpul nu mi-a permis sa mai revin cu poze, azi sa montat bara de fata, sa mai achizitionat doua repere pentru capota de spate respectiv bara de spate sa fie la linie, mie unul imi place ce a iesit....astept pareri...
                  Attached Files

Comment

• poze mai de aproape...
                    Attached Files

Comment

• frumos se vede, zici ca e integrata
                      sigpic

Comment

• Arata super tare. Bravo nenea. Imi place acum cum arata abia astept sa o vad live.

Felicitari pentru munca depusa a iesit foarte bine.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• merci,merci...si mie imi place cum vine, mai am spatele de rezolvat si gata pe anu asta, mai ne si plimbam...

Comment

• hai ca ti-a iesit bine

Comment

• arata oglinda daniele, ai fler, te pricepi !!! Respect !!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• si un tips mai mare la toba

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google