My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asfalt pana la 1 Km de Piatra Arsa

Comment

• Bun asa, e bine de stiut.
      Te-ai bagat sa mergi si dupa, sau te-ai oprit unde s-a terminat asfaltu'?

Comment

• m-am oprit ca dupa asfalt e Piatra Arsa si eu nu vroiam sa ajung acolo ci la Babele, iar acolo e cu bariera asa ca.....aerul curat si mersul pe jos face tenul frumos, si febra musculara....

Comment

• configuratia de iarna......
          Attached Files

Comment

• Imi plac jantele , ce model sunt ? vreau sa-mi cumpar si eu.
            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• La praguri nu ai ce sa le faci,nu ?
              Ma refer sa le dai jos pana la primavara..
              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• jantele sunt OZ Evolution, pragurile sunt lipite si cam greu se pot da jos fara sa le afectez asa ca raman, am trecut 2 ierni sper sa mai trec si mai departe fara sa le stric...

Comment

• In sfarsit am gasit cauza problemelor mele legate de trepidatii si zgomot de motor turat la viteze mai mari, acest tampon de motor care l-am gasit rupt si mai ales tasat cauciucul de pe suportul acela de aluminiu de imi statea motorul cu 2 cm mai jos decit e normal, ce liniste este acum in habitaclu, zici ca am motor electric si ce placere este sa o conduc de parca mi-am luat masina noua.
                  Attached Files

Comment

• E bine, e bine! Bravos Dani!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• salut
                      cat a costat acel tampon ?
                      From Miami 2 Ibiza
                      Voucher
                      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• L-am gasit pe Lemforder intr-un magazin la pretul de 200 ron, in conditiile in care unu pe origine este aproape 500 de ron.

Comment

• @evali_daniel:
                          Banuiesc ca n-ai observat ca e rupt/ tasat tamponu' motor decat cand l-ai desfacut, altfel fiind greu de observat.
                          Zic bine?

Comment

• Corect Kojak, ideea era sa modific acel tampon si sa pun unul hidraulic deoarece chiar ma dispera zgomotul de motor turat si galagia, iar cind l-am demontat atunci am vazut ca este compromis, nu a mers sa fac modificarea cu acel tampon hidraulic si a trebuit sa iau unul la fel.

Comment

• Ar fi interesant de sesizat live cum s-a modificat in bine toata treaba...si io am o banuiala la a mea vis-a-vis de tamponu' ala.
                              Insa la relanti totu' e ok, doar in sarcina la turatii / viteze mari am zgomotu' ala si vibratiile de care ai spus si tu.

Comment

• miine seara daca ajungi la intalnire iti arat cum merge masina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google