My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi pare nespus de rau pentru cele intamplate, bine ca ati scapat cu viata!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Comment

• Nasol moment... pare reparabila.

Din cauza poleiului cumva? Carambol?
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• WTF??? tocmai ma pregateam sa laud IAR masina asta!!!

Comment

• Unde s-a întâmplat nefericitul eveniment?

Comment

• in coltul din prima poza se vede spatele unu autocar, am vrut sa il depasesc ma furat ca era pa sosea un strat subtire de zapada, si cind am intrat pe banda lui am intrat in derapaj si pe urma parapetii de pe mijloc, pe urma el in mine frontal si la proiectat iar in parapeti cu spatele, si cam asta a fost,eram pe A3 la km 43, plecam spre munte.

Comment

• Pfff, nasol eveniment.
              Casco ai ? O dezmembrezi ?
              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Pacat de masina!!!
                Bine ca nu ati patit voi nimic...
                MY CLA

Comment

• Nu îmi vine să cred. Imi pare rău pentru mașină, important este că ați scăpat teferi, fierul e fier, se repară sau se schimbă.
                  După parerea mea, mașina s-ar mai repara, dar va costa. Ce ai de gând în privința asta?! Sau o vei dezmembra?
                  In ce dată s-a întâmplat evenimentul, pentru că în București plouă necontenit. RUSINE "autorităților" care nu au deszăpezit autostrada. Când a nins saptămâna trecută în București era zapada de două degete pe bulevardul Dacia cât și pe Magheru. Intrebare: Ai casco?
                  My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• N-am casco, masina se dezmembreaza deoarece caroseria este stramba si nu se merita reparata, ai dreptare Andrei, RUSINE mare autoritatilor pantru ca, daca era dezapezita autostrada nu se intampla nimic grav, o parte de vina am si eu pentru ca trebuia sa stau in spatele autocarului pana se putea depasi in siguranta, dar acum asta e.

Comment

• Originally posted by evali_daniel View Post
                      RUSINE mare autoritatilor pantru ca, daca era dezapezita autostrada nu se intampla nimic grav...
                      La mai bine de doi ani şi jumătate de când a fost inaugurată Autostrada A3, în continuare nu există benzinării şi parcări pentru maşini, aşa că despre ce vorbim?
                      Noi dacă nu avem cauciucuri de iarnă pe maşini suntem amendaţi imediat, dar pe cei de la drumuri, cine îi amendează pentru neîndeplinirea obligaţiilor şi implicit pentru punerea vieţilor participanţilor la trafic în pericol?
                      RUŞINE şi..., buni de plată în opinia mea.

Comment

• Nesimitirea cea mai mare este ca la 15 minute dupa ce a venit politia au trecuc 2 masini cu plug si au curatat soseaua.

Comment

• Nu ştii că la noi aşa este, mai întâi se întâmplă necazul şi abia după aceea se iau măsurile care ar fi putut împiedica producerea lui.

Comment

• Imi pare rau de masinuta, dar important este ca voi sunteti si ca ati scapat doar cu o sperietura zdravana. Ai putea sa dai in judecata CNADNR si sa soliciti despagubiri in instanta. Poate dupa cateva procese pierdute si despagubiri se vor pune si ei pe treaba.

Comment

• Normal asa ar trebui, dar nu dispun de banii necesari si nici nu cunosc procedurile, daca as fi facut poze pe sosea inainte, sa am dovezile poate i-as fi dat in judecata, dar banuiesc ca o baga p'aia cu neadaptarea vitezei la conditiile de trafic si e mai mare daraua, oricum trebuia macar sa fac o plangere.

Comment

• Imi pare rau Vali! Dar cum spuneau si ceilalti e bine ca nu ati patit voi ceva mai grav.Stiu ca iti pare rau de masina, dar gandeste-te ca poate asa a trebuit sa se intample si sunt sigur ca va urma o noua masina pe care o vei aduce cel putin la stadiul modificarilor pe care le aveai pe logan!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google