My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu le ajunge..cat e strada aia de mare..... ce tzarani ...
    sigpic

Comment

• Daniel, intreb si eu... ala cu platforma din fata ta, stia ceva???
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• clar a fost duba sau camion...
        Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• OOhh,,nasol rau tuningul,,intreaba si tu pe acolo vecinii daca au vazut incidentul,,sau daca este vreo camera de luat vederi pe stalpi sau pe la banci si a filmat beleaua,,,,sau dute la sectia de politie din cartierul respectiv si vezi care si-a mai dat masina lovita in parcare in ziua asta si care este lovita pe dreapta..poate dai de el.

Comment

• nu Ivane, nu vreau sa dau de el ca ii rup gatu, o sa o fac, o sa-i fac si casco si asta e,traim in romania...

Comment

• Parca ti-am zis,,eu la unul care mi-a julit bara pe coltul din fata dreapta i-am luat 250 de lei ca sa repar bara si sa nu ramana fara carnet.
              Mi-a sters bara,,a fugit,,si noroc ca l-am vazut pe balcon cu ce masina era si numarul..apoi fuga la politie,,plangere,,si in 2 saptamani a venit singur la usa mea cu propunerea sa imi dea bani ca sa retrag plangerea si sa nu ramana pieton 3 luni ca a fugit de la locul accidentului si nu la declarat.

Poate cu ocazia asta dai de el si ii ceri vreo 10 milioane daune ,,plus gat rupt la el daca vrei!

Comment

• Cam naspa lovitura dar asta e se intampla capu sus ca se face.

Daca nu ai unde sa o faci te trimit eu.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• ciprian vorbim diseara la carol daca vii

Comment

• si una peste alta mi-am montat si oglinzile azi, ca tot era in plan, si am si reparat-o in proportie de 50%....:
                    Attached Files

Comment

• Cum ai indreptat?
                      sigpic

Comment

• cu doi pumni si trei palmi....)), una peste alta pot sa spun ca am facut afacere cu oglinzile se vede super bine, le tine-am de 2 luni prin casa, si ma chinuiam cu chichiricile alea mici, de, lenea cucoana mare....

Comment

• Cate minuni pot face doi pumni si trei palme). Bina ca n-a fost sifonata mai rau, macar nu o sa tai aripa, se repara.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Daniele imi pare rau pentru ce a patit verzitura, cred ca astia incearca sa ne extermine, stiu ca suntem din ce in ce mai putini ) !!! Oricum a iesit bine reparatia de 50%, arata bine ! ! ! Cat despre oglinzi stau bine, poate ma gandesc si eu sa le schimb !!!
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• MVP-ule se merita din plin oglinzile...

Comment

• nenea arata bine meganu ala de la intersectia cu oltenita... nu?
                                Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google