My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o investitie din care poti castiga ceva
    Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• ieri dimineata sa imi fac de lucru ca nu aveam ce face cu niste bani i-am mai facut un tuning....
      Attached Files

Comment

• aoleu... cum s-a ajuns aici ?
        sigpic

Comment

• AU ce-ai facut nenea ? Naspa cum ai reusit ?

Hai sper sa o faci repede si cu bani putini.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• simplu, neacordare de prioritate in sens giratoriu accelerat si la iesire din sens un nene oprit la trecere de pietoni cu un vw transporter si eu poc in el...

Comment

• Pemisul il mai ai? A fost intelegator omul, sper...

Las' ca acum treci la bara de MCV, o sa se aseze si mai frumos prelungirea... Tot raul spre bine.

Te salut!
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• niki, n-a fost cu ridicare de permis, am luat 3 puncte si 135 de ron amenda

Comment

• le tii lant ? atentie si mai mergi pe la biresrica ...important e ca esti bine

Comment

• Sorry dar gata nu mai sta pe ganduri, arunca-i bara de mcv pe ea. Daca iti place bineinteles.

Radiatorul e-n regula?

Salutari si spor la reparat.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• in spate e deranj, radiator spart, conducte A.C rupte, plastice pe acolo....

Comment

• Urat accident dar nu pare asa grav, bine ca n-a fost mai rau si n-ai patit nimic! Macar capota e in regula din ce pare in poze, doar armatura, bara, faruri si ce mai e pe dupa e de schimbat. Urasc tinichigeriile).
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• auuuuuuuu....ce buba urata. imi pare rau sa vad astfel de "tuninguri". sper sa se rezolve repede si cu putini bani
                          sigpic

Comment

• da, si eu sper sa nu ma coste foarte mult dar se aduna..., cel putin unlele piese le-am luat destul de ieftin, azi am dus-o la meserias, luni e gata partea de table, si o sa ma ocup de montaj...cu bara de MCV stau pe ganduri, daca imi iau nu mai pun prelungirea ca nu imi place cum da, cred ca o sa iau tot una normala, mai am timp pana luni sa ma gandesc...

Comment

• daca nu pui prelungirea , poate mi`o dai mie sa vad cum pica de proba.
                              hai succes cu reparatia masinii !

Comment

• hai mersi, o iau la mine si poate ne vedem sapt. viitoare si facem proba

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google