My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si tie ti-a luat-o rugina pe dreapta spate. Acolo o sa fie boala loganurilor, se vede ca ai desprinsa protectia de la contraaripa.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Rugina, daaaa, a inceput deja, o am in vedere in urmatoarea perioada ambele aripi pe spate vor intra la vopsit si indreptat...

Comment

• cati ani are loganu ? eu stiu a fabrica da 5 ani garantie la tablarie , deci daca ai sub 5 ani rezolvi rugina gratis . masina arata fain in afara de prelungirea fata , parerea mea desigur .
        ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• @MariusTm29,loganul are 6 ani garantie anticoroziune daca rugina apare de la interior la exterior.

Comment

• Acum depinde caci daca are GPL aftermarket si a dat vreo gaura pe suprafata tablei, adios garantie din cate stiu. Daca nu e cum zic eu, maine ma duc si eu la Dacia, mai am timp pana-n octombrie).
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Putina rugina la aripa din spate nu ? fix acolo am si eu

Comment

• masina e din 2005 iar rugina in mare parte este de la aparatorile de plastic, prelungirea dupa cum spune-am nici mie nu prea imi place dar daca am luat-o acum pana nu o rup nu o dau jos, o sa ii iau o prelungire de Opel Astra H e mai ingusta si cred ca o sa dea ma bine

Comment

• ma bate un gand sa imi schimb jantele, ce parere imi dati de astea, sau imi face cineva un virtual sa vad cum da...
                  Attached Files

Comment

• Sfatul meu este sa fugi la un service autorizat dacia si sa rezolvi problema cu rugina ! Nu e de glumit cu ea. A mea are rugina la usa dreapta fata jos de tot langa orificiul de scurgere a nu stiu carui lichid ,gen e umflat masticul ala (bag varfu degetului acolo) + tabla.
                    Marti sper sa ajung la reparat ,sper sa nu trebuiasca programari, nebunii etc
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Attached Files
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Deci sunt suprer mie imi plac asa ca iale stiu ca ai bani "boieru dr**u care esti"

Glumesc sper sa nu te superi da chiar arata ok asa ca pe ele.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Frumoase jantele

Comment

• hehe, sunt alte prioritati de facut, mai intaii rugina si pe urma fitzele...sa vad cu ce raman si poate le iau

Comment

• da niste TSW-uri nu cumperi nea ??

Comment

• Iti faci publicitate bre? ))))
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google