My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mateo: da.
    e frumoasa verzitura nea, i-ar sta bn cu jantele alea

Comment

• da, daca reusesc sa le vand pe ale mele le iau ca imi plac si mie mult...

Comment

• Azi am reusit sa scap de rugina de pe aripi si de lovitura din spate, si o mica achizitie(moca)......din pacate fara antena...
        Attached Files

Comment

• A iesit bine, acum nu pui protectii la aripi ?

Comment

• jelly, protectiile nu le mai pun deoarece din cauza lor mi-a ruginit si nu mai cad bine din cauza pragurilor...

Comment

• A iesit foarte smecher vopseaua. Felicitari sa ai grija de ea acum.

Antena pentru statie nu e foarte scumpa si iti spun eu ca face toti banii.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• SDP, din cauza asta am optat sa o fac in reprezentanta, sa iasa bine, bineinteles ca sa facut fara acte si la bani putini, ca vorba aia, io nu mai reprezint nimic...))

antena urmeaza, nu ma grabesc, ca nu ies din capitala foarte curand

Comment

• esti vecin cu mineee vali eu stau la metro stiu unde stai u mereu vad masina vis a vis de rompetrol

Comment

• aha, ia uite cum se mai gaseste lumea...

Comment

• gasesti vecinu' pe forum.

ON:oglinda a iesit,jos palaria
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• Sper ca ti-au curatat mocirla/pamantul/noroiul de dupa aripi si au terosonat-o cum trebuie.

La toti va va aparea rugina la aripa spate, in coltul barii de inceput. Daca puneti protectii de aripi, accelerati procesul si mai mult.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Nu in toate reprezentantele masinile ies bine pentru nu sunt in toate meseriasi.

In cazul tau chiar a iesit super.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Alex nu stiu daca mi-ai curatat pe interior ca nu m-am uitat, si cred ca sigur NU, intelegera a fost doar sa imi repare aripa si pe cealalta sa o vopseasca acolo unde era ruginita, pe interior este antifonat de mine asa ca e totul ok.

Comment

• Am mai revenit si eu dupa ceva timp, am implinit o varsta, ne apropiem de centenar... am ratat cu putin toate zerourile...
                              Attached Files

Comment

• Azi din lipsa de preocupare am inlocuit cureaua de transmisie si rolele de ghidaj, cureaua deja prezenta taieturi si rolele erau cam uzate, rulmentii bunicei...poze n-am...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google