My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• urata treaba oricum sper sa o rezolvi

Comment

• nasol.ai casco daniel?
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Nasol rau colegu ce sa zic. Sper ca ai casco si o rezolvi repede.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• vai ce uratttttt......ma doare sufletul. de la ce or fi? chiar imi pare rau pentru ce a patit verzitura
          nici a mea nu a scapat de furia naturii.....a animalelor naturii....mi`au muscat din numarul pe pe fata, au rupt suportul de numar si mi`au lasat cateva zgarieturi pe capota si plafon
          sigpic

Comment

• urat Dada, nu am casco, o sa o fac eu singur, am pistol, am compresor si sincer dupa experienta avuta cu ultima vopsire la o reprezentanta, chiar nu imi mai vine sa o duc deoarece nu sa vopsit deloc profesional doar banii i-au cerut profesional, asa ca...

Comment

• Daca ai nevoie de ajutor sa ma anunti.

Comment

• Daniel,imi pare rau pentru masinuta ta.incearca la autobayern daca vrei ceva profesional.baietii cica sunt cam cei mai tari din tara.nu strica sa le faci o vizita si sa vezi care-i treaba cu ei.ii gasesti prin afumati si pe youtube.merita sa te uiti un pic pe filmuletele acelea.http://www.youtube.com/watch?v=oeyV4YQykBc altfel nu te pot ajuta din pacate

preturile la autobayern din cate stiu sunt negociabile,in functie de ceea ce au de facut,daca trebuie indreptat ceva etc.
                Last edited by leopardu; 28 April 2012, 00:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Treaba cu vopsitorii de la reprezentantele ......fac treaba de 2 lei ,
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• depinde und eo duci, nu generaliza

Comment

• Cam are dreptate Mariusrs.
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• v-am spus, masina o sa se faca home made, ce-o iesi o iesi, nu o duc la expozitie...

Comment

• important e sa-ti placa tie cum iese

Comment

• am reusit sa imi fac rost de inca o bara de fata, azi am facut suportii si am slefuit putin la ea, mai am de taiat de adaugat diverse pe ea...o sa mai revin cu poze...
                            Attached Files

Comment

• Asa colegu bravo. Abia astept sa vad ce iese.

Comment

• sa-mi de-a si mie cineva o parere daca vine bine prelungirea....ca nu stiu ce sa zic...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google