My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vrei sa o integrezi in bara, prelungirea ?
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Eu zic ca vine bine. Asa cum ti-am zis si cand ai avut-o. Acum e alegerea ta daca o pui sau nu.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• da, vreau sa o lipesc pe bara exact asa cum se vede in poze

Comment

• Vine bine prelungirea.
          Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Si parerea mea este ca vine bine prelungirea. Hai sa o vedem pe masina!
            Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• se lucreaza, am reusit sa o lipesc dar mai am de lucru destul la ea mai ales ca stau foarte prost cu timpul liber, urmeaza finisarile, slefuirea, fuler si apoi vopsirea...
              Attached Files

Comment

• de la ce masina ti-ai luat prelungirea,arata frumos,bafa in continuare,mai pus si pe mine pe ganduri.

Comment

• Si daca ne spui de la ce masina e, da-ne si codul de piese ca vad ca noua prelungirea...

Comment

• prelungirea este de GOLF 3 GTI, codurile nu le mai am dar incerc sa le fac rost

Comment

• revin si eu cu poze la lucrare, am finalizat cu vopsitul, in principiu a iesit satisfacator tinand cont ca nu am prea avut de-a face cu vopsitul foarte des...
                      Attached Files

Comment

• frumos daniele, dar tot nu inteleg de ce nu ai vopsit-o integral verde?
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• pentru ca trebuie sa vopsesc si bara de spate si nu vreau sa fie toata o culoare.

Comment

• eu cred ca n-a mai ramas vopsea , poarta la garaj pare aceeasi culoare (sper ca-mi e permisa gluma)
                            Pain brings out the truth in us all...
                            ...how much truth can you stand?

Comment

• Nu e suparare Eugen, bara e din nou in lucru deoarece am reusit sa o stric, dupa ce am vopsit-o, am matuit-o din nou sa o fac de nota 10, nepriceputeanu din mine cind am dat lac nu am pus intaritor suficient, si cind i-am dat mana de vopsea a inflorit toata..., acum tre sa dau toata vopseaua jos, adica incep munca de la zero...

Comment

• Asa se invata nenea,din gafe

Spor iti doresc
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google