mersi nenea Matheo, sa fie.....
My Ride IF 22 EVL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Azi mi-am luat o zi de vacanta si m-am apucat de treaba sa imi scot rugina de pe aripile de pe spate cel putin pe dreapta spate era jale, munca de chinez batran, acum inteleg de ce cer meseriasii o gramada de bani, dar daca faci cu pasiune iese, am slefuit, am antifonat, mai am de vopsit si una peste alta mi-am spart si un prag cind am bagat masina in garaj intr-un ciot de furtun de la apa curenta care l-au lasat mai inalt meseriasii.
Comment
-
maestre,sa-i pui protectii de-alea la aripi dupa ce o termini de vopsit ca altfel de la pietre,de la gheata sau de la baietii astia care baga presiune mare la spalatorii ii sare mustarul din nou.eu asa am patit si m-am lecuit.in rest spor la treaba si sa auzim numai de bine!
Comment
-
Originally posted by leopardu View Postmaestre,sa-i pui protectii de-alea la aripi dupa ce o termini de vopsit ca altfel de la pietre,de la gheata sau de la baietii astia care baga presiune mare la spalatorii ii sare mustarul din nou.eu asa am patit si m-am lecuit.in rest spor la treaba si sa auzim numai de bine!" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment