My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Eu4yas, mersi de aprecieri,

@Tudor, traiasca verziturile, prelungirile imi plac, fiecare cu gustul lui,

@SDP, inca nu e de concurs, dar poate o bag asa de FUN...

Comment

• Azi dupa o mica munca de curatat putin interiorul, am reusit sa montez si niste aeratoare de Duster, sa mai schimb un pic aspectul.
      Cine vrea 4 aeratoare de Prestige, le dau la pret bun, sunt aproape noi.
      Attached Files

Comment

• o mica plimbare duminica la manastirea Crasna in apropiere de Valenii de Munte, am incercat sa urc o panta si nu am reusit, se vede in poze urmele pe bara in partea dreapta, la intoarcere un mic incident pe autostrada Buc-Ploiesti, nu am reusit sa fac poza si la a doua masina care era rasturnata...
        Attached Files

Comment

• Frumoasa masina.

Mai ales ca o vad live foarte des avand in vedere ca suntem vecini prin cartier.

Originally posted by evali_daniel View Post
          Azi mi-am luat o zi de vacanta si m-am apucat de treaba sa imi scot rugina de pe aripile de pe spate cel putin pe dreapta spate era jale, munca de chinez batran, acum inteleg de ce cer meseriasii o gramada de bani, dar daca faci cu pasiune iese, am slefuit, am antifonat, mai am de vopsit si una peste alta mi-am spart si un prag cind am bagat masina in garaj intr-un ciot de furtun de la apa curenta care l-au lasat mai inalt meseriasii.
          Aoleu da janta aia ce a patit? Este indoita bine. sau mi se pare?
          Last edited by RsA; 29 August 2012, 10:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @RsA, nu am nici o janta stramba sau indoita, am mers duminica cu 140 pe centura Ploiestiu-lui nu bate volanul deloc.

Comment

• SALUT MA POTI AJUTA SI PE MINE CU O BIELETA ANTIBALANS DE UZINA PENTRU UN LOGAN 1,6mpi SI LA CE BANI?
              SRF TARGOVISTE

Comment

• de unde ai luat pragurile si cat te-au costat???

Comment

• @savoiu_rf 82 ai PM
                  @danutzu_10 pragurile le am de la un nene din Colentina, din pacate nu mai am nr lui de telefon.

Masina si-a schimbat prefixul zilele astea....
                  Attached Files

Comment

• Buna ziua,am si eu o intrebare,cum se cheama mochetica aia care o ai pe bord? si cam la ce pret se gaseste.
                    Mersi!
                    O zi buna.
                    Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

• este suport bord antiderapant pentru telefon, sau alte obiecte, l-am luat din Carrefour.

Comment

• Eu nu recomand un suport ca acela cand sta masina in soare. Mie mi s-a lipit de bord dupa ce am lasat masina o zi afara (a fost foarte cald) si cand l-am dezlipit au ramas urme.
                        sigpic

Comment

• iamagi, pot sa iti spun ca il am din primavara si la ce vara a fost se lipea dar de fiecare data cind o las in soare ii pun un parasolar, pot spune ca nu il folosesc mai deloc, dar imi place cum da...

Comment

• Am rezolvat cu bieleta antibalans multumesc mult!
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Sa mai leduit ceva pe la masina cu multumiri colegului Dragman, stopul central de frana...
                              Attached Files

Comment

• La multi ani meserie
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google