My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hehe - sunt familiare hrs-urile alea) sa le folosesti sanatos.
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• frumoasa jantele...cat te-au dus?
      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• sa le rulezi fara probleme daniele, am auzit de bine despre hrs desi sunt foarte ieftine ...
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Nu sunt 220 sunt HRS 333 ca ale mele. De curiozitate ca multi m-au intrebat ... sa cantaresti si tu o janta ... ca mie mi s-au parut foarte usoare...
          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• pai m-au dus undeva la pretul de 1070 setul, am cantarit una si are 7 kg, de fapt scrie si pe janta in poza nr 3.

Comment

• Pai nu, acolo scrie 690kg, adica greutatea pe care o suporta janta.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Hai sa le stapanesti sanatos si sa le rulezi fara probleme.

La anvelope ia 195/50/R15. O sa arate mult mai bine masina cu anvelopele astea.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• aha, inseamna ca am inteles eu gresit, oricum cantarita are 7 kg

SDP stiu ca da bine dar ramane prea mult spatiu intre roata si aripa si nu imi place, la talon mic merg jante mai mari.

Comment

• Ramane exact cat trebuie sa bage ala la spalatorie jetul de apa.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• la 195 50 15 preturile sunt accesibile ......daca vrei un pont ceva cu care sa mergi ok au la colina maragoni zeta linea 205 50 15- 217 lei cred ca e ce iti trebuie. frumoase jantele
                      sigpic
                      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• mersi de pont Lau, sigur dau o fuga pe la ei...

Comment

• Frumoase jante,grija mare la gropi e pacat de ele,da un telefon la colina repede pentru anvelope,e lichidare de stoc si nu stiu daca mai gasesti.
                          Hai vara hai,ca toti ne-am inoit cu roti.
                          sigpic

Comment

• Seamana izbitor cu O.Z. Superleggera cred vor da foarte bine pe masina
                            Grija cu ele prin craterele iubitei capitale
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

• Mi se par cam late cele de 205 50 15, si eu am scos astazi 'de la rece' jantele de vara si le-am cosmetizat, urmeaza inca o zi cu soare sa le montez. Mult succes si ai grija cu aia de la colina, eu am avut ceva divergente ....
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• da, oricum o sa incerc sa fac o proba cu una veche si pe urma vad ce iau, eu tot pe varianta 195/55 as merge, dar daca da bine si 205 merg pe ele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google