Asta este cel mai bine ca nu au existat victime, fieru e fier se repara sau se arunca, depinde, o noua masina nu o sa mai fie deoarece mai exista o masina in familie care mai mult statea degeaba, o sa o folosesc pe aceasta in continuare.
My Ride IF 22 EVL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by evali_daniel View PostCu parere de rau aici se incheie poveste EVL-ului, masina a fost implicata intr-un eveniment nefericit din care pasagarii au scapat cu o sperietura mare si ceva vanatai.
Comment
-
Pacat de munca pe care a depus-o in tot timpul asta la masina, dar asta-i viata.
Daniel vad ca nu s-a plans prea tare, e constient ca a fost si vina lui pentru ca nu s-a adaptat la conditiile de trafic din momentul respectiv.
Restul va plangeti ca niste bocitoare si toti sunt de vina, numai voi, nu. Daca vezi ca e frig, vizibilitate redusa, nici nu ninge nici nu ploua, gheata pe jos, mergi nene incet, pai tu vrei sa mergi cu suta si-apoi injuri drumarii ca n-au dat cu sare ?
E clar ca sunt de vina si drumarii, dar cu putina atentie multe se pot evita.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Stai linistit ca si la 30-60-70 km/h te poti invarti pe drum. Eu m-am invartit la 20 km/h cand ma apropiam de o trecere de cale ferata in panta. Era oglinda pe jos. Fa diferenta intre realitate si bocitoare. Multi pe aici nu fac. Cand zici cate ceva, marea majoritate de aici gandeste ca te plangi si esti bocitoare.
Comment
-
Iti recomand tarile nordice si nu numai (daca nu ajungi in persoana pana acolo, exista intotdeauna iutubu) sa vezi cum se face la aia deszapezirea.
Noi ne-am invatat mereu sa mieunam ca n-avem asfalu' la negru...chiar si doar cand ploua (nu ma refer la cazul colegului), ar trebui sa iesim in strada, sa bage dom'le foenuri d-alea mari industriale sa usuce instant asfalu' ca d-aia platim taxe si rovinete!
Comment
-
Iarna trecuta am nimerit pe o strada cu gheata pe langa mall Vitan, fiind noapte nu am vazut gheata, mai erau si sleauri, am intrat cu a I-a si am inceput sa dansez cu masina, apoi am dat a II-a si am traversat strada mergand stanga-dreapta, dar am reusit sa trec cu bine peste aceasta intamplare.
Comment
-
ai de mama mea...bine ca nu ai patit nimic vali si esti ok.....sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Cand mergi pe DN1 si pe autostrada, de multe ori multi iti dau flash-uri ca mergi pe banda a II-a, si te obliga sa faci depasirea din scurt, ceea ce nu este recomandat in anumite conditii meteo, ca in cazul de fata. Oricum, important ca nu s-a intamplat o tragedie si toti sunt bine. Numai in pielea lui sa nu fim, din afara toti sunt buni la dat sfaturi si comenta pareri.
Comment
Comment