revin cu pozele promise, masina sa mai lasat putin, ma refer ca rigiditate, in prima zi simteam orice boaba de nisip peste care treceam, iar astazi a facut venerabila varsta de 70001 de km..., urmeaza un micut schimb de ulei.
My Ride IF 22 EVL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
imi pare rau sa aud ca plange un amortizor. la mine a plans stanga fata si asta din cauza drumului facut la regionala de la brasov....am avut noroc ca l`am putut schimba pe garantie, dar am fost nevoita sa cumpar unul nou si pentru dreapta.
iti doresc multi km fara probleme de acum incolosigpic
Comment
-
la mine au picat cam repede la 30mii, parerea mea....dar la ce drumuri sunt in romania noastra nu ma mai mira nimic.
intr`adevar am avut noroc cu garantia. inainte de terminarea garantiei am bagat`o la o inspectie amanuntita, s`a tras de toate fiarele pe acolo si s`a schimbat ce nu era in regula.sigpic
Comment
-
-
Masina arata bine si imi place cum ai facut husa de la frana de mana si eu m-am gandit sa imi fac una dar mi-ai luat-o inainte.
Ca sfat si sper sa nu te superi pe mine ca iti spun nu o spun cu rautate dar cred ca ar arata mult mai bine daca ai da jos bavetele de noroi de la roti si ai pune la toba finala un tips mai mare sau poate chiar un traseu sport sau macar o toba finala cu silencer.
Repet e o parere personala si sper sa nu te superi ca mi-am exrimat-o.
Multi km fara probleme.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Astept sa pui Monroe pe spate sa vad cat se intareste masina caci pe fata m-am convins la mine.
Comment
-
de la ora 11 ma chinui sa postez si eu doua vorbe aici, multumesc foarte mult pentru aprecierile voastre, vis-a-vis de preturi, eu lucrez intr-un service auto, iar preturile sunt de intrare, daca ma bagam pe piata s-ar fi ales praful de RACING NICK si DACIASHOP. oricum cine are nevoie de o piesa si doreste un pret ma poate contacta, il ajut cu mare placere.
SDP-ule nu ma supar deloc, orice sfat il tratez ca atare, momentan nu dau jos bavetele, nu imi place sa imi arunce noroi pe masina si nici celorlalti soferi care merg in urma mea, daca am sa pun pe viitor praguri renunt la bavete
Comment
-
astazi sau montat si telescoapele, tin sa multumesc cu aceasta ocazie mecanicului, adica mie, pentru efortul depus si sefului meu pentru ca ma lasat sa folosesc elevatorul, si nu in ultimul rand gropilor care m-au ajutat sa imi dau seama ca este cam rigida, dar satisfactia e mare cind intri intr-un viraj cu 80-90 si ii lasi in urma pe cei cu stock...stiu, sunt arogant...
Comment
Comment