If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
stai linistit SDP-ule, nu e a mea, daca te uitai pe masina scrie propietarul, a venit azi pe la noi la service sa ii faca o pana si am stat putin de vorba cu el, e un EVO 9, de 340 cai, intr-adevar e de vanzare, dar la cit cere...aoleoooo, 150.000 de euro
o cumperi si apoi aprox 150000 euro e costul pe an sa participi la toate etapele, din spusele lui vali porcisteanu cu care am vb, care si el tot un evo9 are, de fapt are 2, ca una e de antrenament.
mersi mult Cosmin, urmeaza un proiect custom pentru bara de fata, dar o sa dureze ceva timp deoarece nu prea sunt finante, sper ca pana in toamna sa il fac
astazi am constatat o chestie interesanta care nu am luat-o in calcul la montajul arcurilor sport, masina sa lasat mai jos si repartitorul de frana lucreaza ca si cind masina e incarcata, iar la o franare mai violenta imi trage dreapta, i-am facut test de frana pe axa spate stanga e 1871 N si dreapta 2030 N un dezechilibru de 7%, iar pe fata stanga 2431 N si dreapta 2393 N , un dezechilibru de 1%
sal,zi mi si mie sunt bune stopurile alea?ti s au ars vrodata?s au aburit? ca am gasit sa le dau pe ale mele si dif ptentru unele noi ca ale tale...ms!
icstrem_no1: le am din februarie anul asta si pana acum nu am avut nici un fel de problema cu ele, nici macar una mica, mica, a mint, era sa-mi ia talonul si acum umblu cu cele vechi in portbagaj...
deci, repartitorul de frana este blocat, deci, trebuie inlocuit....
Last edited by evali_daniel; 24 June 2010, 17:48.
Reason: Automerged Doublepost
revin cu niste mici modificari facute azi, montat protectii la faruri. scos croamele de pe bara, vopsit la culoare masca unde au fost croamele...niste poze facute la repezeala...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment