My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

...pregatita de iesit in lume, maine
    Bine ca ai renuntat la crom; arata mult mai bine acum.O folie neagra pe sigla fata ar fi alta schimbare minora, dar de efect.Succes

Comment

ce protectii la faruri?!?te referi la pleoape?apropo si eu as vrea sa mi montez dar nu stiu cum va mai lumina?tie cum ti se par...iti ia mult din lumina seara?ms!
      AdY_JmL_2015

Comment

frumusica foc masinutza bafta pe viitor cu tuningul

Comment

icstrem_no1: nu sunt pleoape de far, sunt coltare care se monteaza intre far si aripa
          bogdanel88: mersi mult, da, o sa continui cu siguranta

Comment

aaa gata,gata am vazut despre ce e vorba
            AdY_JmL_2015

Comment

azi am reusit sa inlocuiesc repartitorul, reglat pentru cit sa coborat masina din cauza arcurilor, testul de frana pozitiv, 950 forta de franare pe spate de la 1700, impresii: alte frane alta viata
              Attached Files

Comment

asta trebuia facut de cand ai pus arcurile nenea Vali
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

ai dreptate matheo, dar nu mi-am dat seama decit cind mi-a fugit poponetu la o franare mai violenta, oricum repartitorul era blocat deci trebuia schimbnat.

urmeaza un tuning la bara de fata, o sa revin pe parcursul lucrarii cu poze...

a, si inca ceva, daca nu ai stand de franare nu prea ai cum sa reglezi repartitorul
                  Last edited by evali_daniel; 7 July 2010, 23:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frumoasa masina

Comment

astazi am schimbat cuiele de usi, se cam uzasera cele vechi...si...cam asa as vrea sa arate masina mea in viitorul apropiat, astept pareri...
                      Attached Files

Comment

ar arata super
                        cred ca loganu` din poza n-are suspensie sport

Comment

Ar arata bine asa numai ca farurile sa fie cu negru nu cu crom.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

nu-mi plac prelungirile alea.... in plus trebuie gandit ceva si ptr praguri si bara spate..
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

farurile nu ma atrag foarte mult, o sa pun bixenon cu lupa, doar bara imi place si sunt in cautari de bara pentru a o face cit mai repede...

Comment

Aici are dreptate @Thejock3r trebuie sa gasesti ceva si pentru bara spate si eventual niste praguri finute.

Da eu spun sa o lasi mai simpluta ca arata oricum super bine masina.

Acum alegerea iti apartine.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google