Br 17 koz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma...daca tot vrei sa iti pui proiectoare pe plafoniera...i pui jenti pe 20' ii schimbi garda la sol...si multe altele si o faci de teren...si ai sa fii special ;)

Comment

Asculta unele sfaturi pentru infrumusetarea masinii. Si eu le-am ascultat la randul meu(uitate pe my ride), niciunii nu ne-am nascut invatati. Ai sa vezi la urma rezultatele.
      Fa masina doar in doua culori, alb si negru. Da jos toate croamele de pe masina, vopseste manerele, bandourile si oglinzile in culoarea masinii. Mai da jos inscrisurile de pe usi si alea de pe stergatoare. Dupa ce faci toate astea o sa vezi ca va arata mult mai bine.
      Bafta! Si tu decizi ce faci. Daca iti place asa, laso asa!

Comment

croamele ces alea?

Comment

evita magazinele de "ciuning" sau tarabele din piete...
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by BR-17-KOZ View Post
            croamele ces alea?
            Elemente din plastic sau mai stiu eu ce cu aspect cromat, adica lucios.

Comment

aha oki ms o sa incer sa fac cum spuneti voi!

Comment

interesant

ce parere aveti baieti cum se fac alea de la faruri de desubt ledurile aalea stie cineva ca in poza asta?SI dak zice garda ceva de ele?
                Attached Files

Comment

Se cumpara o bagheta cu leduri, se lipeste pe far si se leaga de preferat pe buton separat, nu la pozitii. Politia se ia de ele(ei defapt se iau oricum de orice)
                  Am si eu leduri de alea. La unii le plac la unii nu. Mie imi plac.

Comment

uitate la Alin0007 la my ride ...are el leduri in faruri stock ! ...incearca cum am mai spus si eu si colegi sa scapi de toate prostiile alea de pe masina ! ...
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

mei depinde de gusturi,mie imi place asa mai luminoasa;))

Comment

copilu...lumea se refera la scrisu de pe portiere, la codita, la croame si etc...

Comment

da la asta ma refeream si eu ... chestia cu ceasurile si ledurile la picioare sunt marfa ! ...
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Apropo de poza ce ai puso pe cealalta pagina...dupa cate stiu eu...e hzp...intra acu threadu lui la my ride sa vezi ca numai arata asa Forumu la facut sa se schimbe, in bine . Daca vrei mai luminoasa puneti proiectoare :>

Comment

Originally posted by MirCip View Post
                              pare ingrijita masina dar eu as renunta la urmatoarele :

-jos deflectoarele alea de la stergatoare
                              -jos codita de rechin
                              -jos croamele ( nu da bine deloc pe logan )
                              -jos cruciulite , 1 e de ajuns
                              -jos stickerele cu oz momo etc nu isi au rostul
                              -jos imbracamintea de pe volan

in rest bafta pe mai departe :-h
                              oricum e mai unic cu toate astea decat cum are tot poporul grila fara semn si bad boy.iar de frumusete trebuie sa ii placa lui si atat. nu toata lumea are aceleasi gusturi si nu toti trebuie sa isi faca masina intr-un anumit fel.
                              Last edited by RAM; 29 April 2010, 23:59.
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

Problema este alta ca pe partea cealata de cand am luat masina are un pic sarta vopseaua,mi-a sp ala ca a atinso nevastasa in ceva si prin punerea acestor stickere momo si asta am ascuns si nu se mai vede decat dak te uiti atent asta a fsot motivul pentru care am pus alea in momentul in care voi reface acolo si voi revopsi le voi da jos pana atunci le voi lasa!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google