Br 17 koz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut!
    parerea mea este ca si a colegilor,sa scapi de toate prostiile alea...si eu cred ca mai bine goaenele alea si nuca aia le puneai pe RABA aia care spuneai!

bafta incontinuare!
    sigpic

Comment

salut

am si pe aia sa stii)!

Comment

salut

o idee noua de la voi pt masina mea ceva interesant sa atraga atentia!

Comment

Dai jos toate stckerele si toate tiganelile si o sa atraga mai multe priviri.

Idei: se incepe cu niste jante, apoi un set de arcuri sport, dupa care se alege un stil: german (cat mai clean si jante mari), rally (jante mici, stickere de rally etc) sau propriul tau stil.

Succes!
          sigpic

Comment

salut

Care ma ajuta si pe mine cum se face consola de la bord sal fac cu alb ce-mi trebuie nu ceasurile!ci marginea?

Comment

Originally posted by BR-17-KOZ View Post
              Care ma ajuta si pe mine cum se face consola de la bord sal fac cu alb ce-mi trebuie nu ceasurile!ci marginea?
              pune o poza cu cea ce vrei sa faci!
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

asa as vrea

uite asta e poza,asa imi doresc dar nu stiu cu ce sa dau acolo si dak ar arata calomea

Comment

cu alb pe sus partea de sus!

Acolo in partea de sus la bord unde vine in sus spre volan
                  Attached Files

Comment

Astea sunt ceasurile mele nu? Vezi ca se demonteaza tot daca vrei sa vopsesti.

Comment

nu stiu exact ale cui alin ca aveam prin pc niste poze cu nsite poze care imi plac dak sunt ale tale imi cer scuze

Comment

Am citit Ride-ul tau si asa cum au zis si colegii:

- da jos tot ceea ce inseamna crom pe masina;
                        - da jos acea codita de rechin;
                        - da jos paravanturi, prize de aer si stikerele de pe usa;
                        - da jos si chestia aia de pe volan care sincer nu vad sa te ajute la parcari.
                        Masina va arata mult mai bine fara ele incearca si ai sa vezi.

In legatura cu interiorul ce pot sa spun incearca sa il faci o singura culoare.

Din cate se vede in poze parca ledurile de sub bord au alta culoare fata de ceasuri.

Si afisajul nu ar fi rau sa il faci tot albastru.

Sper ca nu am foast prea acid si critic la adresa masinii.

In rest succes la imbunatatiri si daca ai dubii in ceva nu ezita sa intrebi.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Nu face nimic.

Comment

frate da jos abtipildurile alea mai ales gloantele...coada de rechin etc

Comment

Nu stiu de ce ti-ai mai pus masina la "my ride", daca tu nu ai nevoie de nici o parere !??? ...
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

cine a spus k nu are nevoie de nicio parere citeste mai bn astea au fsot ideile mele bune sau rele nu vad de ce spui tu asta:-??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google