If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut!
parerea mea este ca si a colegilor,sa scapi de toate prostiile alea...si eu cred ca mai bine goaenele alea si nuca aia le puneai pe RABA aia care spuneai!
Dai jos toate stckerele si toate tiganelile si o sa atraga mai multe priviri.
Idei: se incepe cu niste jante, apoi un set de arcuri sport, dupa care se alege un stil: german (cat mai clean si jante mari), rally (jante mici, stickere de rally etc) sau propriul tau stil.
Am citit Ride-ul tau si asa cum au zis si colegii:
- da jos tot ceea ce inseamna crom pe masina;
- da jos acea codita de rechin;
- da jos paravanturi, prize de aer si stikerele de pe usa;
- da jos si chestia aia de pe volan care sincer nu vad sa te ajute la parcari.
Masina va arata mult mai bine fara ele incearca si ai sa vezi.
In legatura cu interiorul ce pot sa spun incearca sa il faci o singura culoare.
Din cate se vede in poze parca ledurile de sub bord au alta culoare fata de ceasuri.
Si afisajul nu ar fi rau sa il faci tot albastru.
Sper ca nu am foast prea acid si critic la adresa masinii.
In rest succes la imbunatatiri si daca ai dubii in ceva nu ezita sa intrebi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment