Br 17 koz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

... ok asteptam sa vedem ce o sa faci la masinutza ...bafta ! sper ca nu te-ai suparat !
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Br-17-koz

Mi-am pus si eu din astea ca sa ne cunoastem c in trafic!;))
      Attached Files

Comment

faza cu domnule conducator e mortala ar trebui sa-mi fac niste copii xerox pentru ca se mai gaseste cate un istet sa-mi ocupe locul de parcare!))))

Comment

super masinuta imi place spor la modificari

Comment

frumoasa masina si super tare faza cu garaju)

Comment

V-am promis ca asa usor usor voi mai lucra la masina si va arat poze noi cu KOZ-ul!Astept sugestii sa iasa mai bn!

Comment

Mai sunt si lipsuri de exemplu proiectoare ca nu am avut pe bara initiala a masinii sa vopsesc acolo un de se vede alb in spatele fostei sigle ji jante imi poate face cineva vreo simulare cu niste jante potrivite si cu proiectoare?
                Attached Files

Comment

Mi-am achizitionat si angel eyes pe negru si nu le montez pentru ca astept kitul xenon h1 pentru faza scurta!

Credeti ca o toba sport ar merita pe diesel?Adik da acelasi randament de sunet ca pe un benzinar?
                  Last edited by BR-17-KOZ; 11 November 2010, 11:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

un alt logan alb(ca al meu).masina arata bine,dar nu-mi plac abtipildurile de pe ea.eu zic ca ar trebui sa le dai jos.referitor la toba sport,diessel-ul nu o sa scoata niciodata un sunet ca al unui benzinar,adica nu o sa ''urle'' asa de tare ca un motor pe benzina.eu am avut toba sport pe a mea un an jumate(am 1.4 mpi),dar am dat-o jos vara asta pt ca la drumuri lungi nu o mai suportam.era prea galagioasa.

Comment

Abtipildurile nu le-am pus de dragu de a le pun sincer iti sp unde sunt urme de gloante acolo sunt lovituri de la grindina si alea de pe usi in partea dreapta e potin indoita si se vede vopseaua putin sarita cand o voi face le voi da jos normal nu da bine asa impopotonata,stiu si eu asta cat mai simpla cat mai frumoasa!Ms pt sfaturi!

Comment

ok.inteleg acum.eu doar am spus o parere,nu vreau sa te superi pe mine.oricum sa stii ca albul da foarte bine pe logan.bafta in continuare la modificari

Comment

Cum mey sa ma supar doamne fereste suntem colegi daor tu nu imi vrei raul ce naiba o zi buna si tie in continuare!!!

Comment

Salut ! Mai bine sa se vada urme de lovituri decat acele abtipilduri. Daca pentru "gloante" ai avut o explicatie , care sunt explicatiile pentru codita de rechin , aerratoarele de la stergatoare , "numele tau " din parbriz de numai la Tiristi vezi , prizele de aer false de pe aripi si ochii de pisica ( sau cum s-o numi ) de la usile fata, lista de branduri de tuning de pe usi ,colantul alb de pe parbriz ?
                            Parerea mea e sa renunti la toate cele enumerate mai sus si-as mai adauga sa-ti vopsesti pragurile in culoarea masinii si acea tabla care se vede in spatele grilei , cu negru mat/lucios ( dupa plac)!
                            Incearca ce ti-am propus ! rezultatul va fi mult mai bun fata de ce ai acum..
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

KOZ-ule, Jockerul are drepate . Ti-am mai zis si eu astea .

Poate vii in weekendul asta pe la noi sa iti punem si farurile si te ajut eu si la dezlipit stickerele alea ..

Hai ca ii vine bine cu barele mele, nu?

PS: Jokere, el e un pui de tirist

LE: auzi kozule, acum mi-am adus aminte... ti-ai facut curaj sa postezi?
                              Last edited by iamagi; 11 November 2010, 16:21.
                              sigpic

Comment

mie imi place cum ii sta cu barile astea. sa le stapanesti sanatos,si asculta de unele persoane da actipildele jos..niste jante si e ok

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google