Br 17 koz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ms mult o sa tin cont de parerile voastre!Mi-am pus si angel eyes cu xenon h1 pe faza scurta poate ma ajuta cineva cu niste explicatii cu reglarea lor!Daca se poate!

Comment

poze cu noile faruri!
      Attached Files

Comment

am cateva lucruri de enumerat ..care nu imi plac bineinteles
        - jos sponsorii de pe usi
        - prizele de aer de pe aripi
        -pragurile nu prea se pupa
        - vopseste bucata aia de tabla de la grila in negru mat
        - odata ce ai stergatoare aero .pentru ce mai ai aripioarele alea ?
        nu te supara..

in rest imi place

Comment

Hei stai linistit nu ma supar suntem prieteni ,colegi o sa tin cont de parerile voastre!multumesc mult!

Comment

ma bucur ca esti un om de inteles si nu sari de poponet in sus

De jante si arcuri nu comentez ...pentru ca toate vin la timpu lor...bani si sanatate sa fie

Comment

Nu am de ce sa sar in sus nu vad rostul sunt niste sfaturi ca si cum le-ai da exact cum ai vrea tu sa fie pentru tine si cred ca pnetru tine niciodata nu vei vrea sa iasa nashpa sau urat,pacat ca nu esti din braila sa vezi ce fel de om sunt..avatarul tau e mortal poate imi dai id tau sa mil dai si mie imi place de mor!Ai grija de tine si multumesc mult!

Comment

Mi-ai pus MCM computer bord si ca bonus am primit activarea stergatoarelor la spritare foarte multumit de cum lucreaza se merita cine doreste sa apeleze cu incredere e meserias rau!

Comment

Multa bafta in continuare la modificari in primul rand. incet,incet ai sa faci chiar o masina modificata ca s-ai placa ochiului,dar mai trebuie sa renunti si la unele accesori specificate de unii colegii, in rest mult succes
                  http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

MUltumesc mult colegu si tie asemenea!Am reusit astazi sa reglez si farurile pe faza scurta

Comment

BR-17-KOZ am citit tot treadul si in primul rand apreciez "calmul" tau iar despre masina este draguta sti cum se zice daca toate ar avea suspensi,fara croame,jeante , etc ar fii la fel . o intrebare unde ai pus actibildele alea de a atins-o nevasta ta , nu a ruginit ? te felicit ca spui ca ei si faci ca tine
                      sigpic #

Comment

Pe usa acolo?Asa am luato lovita a ruginit putin de tot,nu sunt insurat am de abia 22 de ani,am prieteni care se ocupa de asa ceva!Multumesc mult de tot pentru ce ai postat de multe ori nu e bine sa intri in anumite jocuri;)!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google