Br 17 koz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut. E incarcata rau de tot, simpla era de o mie de ori mai misto parerea mea. Se meritau sa pui stickerele alea daca intreadevar aveai acele produse pe masina. Mai sunt multe de zis dar cum am mai zis simpla arata mult mai bine. Cati bani ai dat pe toate alea paravanturi, cozi de balena mai bine strangeai un banut si puneai o suspensie sau altceva mai util ca vreo 2-3 mil tot ai dat pe toate. Sa auzim numai de bine si sper ca nu te-ai suparat, toti avem cate ceva de invatat
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

da..eu acum am vzut stickerele..dale jos..ca par de prost gust.
      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
      sigpic

Comment

frumoasa masina dar am o intrebare pentru tine de unde ai luat husa acea de volan?

Comment

de la carrefour am luato!NU e nicio suparare stai linistit!VOi incerca sa tin cont de parerile voastre!

Comment

in primul rand ceasurile si luminile la pedale sunt prea misto ...al doilea rand ...da jos toate prostiile alea de pe ea ( alea de la stergatoare, codita de rechin, stikere,aia de pe aripa, protectiile de la usi, husa de la volan e chicioasa, si mai da si din cruciulitele alea jos si cromurile de la manere si de la bara din fata ) sper sa nu te superi de prounerile mele ...dar este doar parerea mea ce-a ar trebuii sa ii faci ca sa arata mai "cool" ... ar fii bine sa te axezi pe un stil cat mai "clean" ...adica fara biz-biz-uri pe ea ...Bafta! si spor la modificat !
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

pare ingrijita masina dar eu as renunta la urmatoarele :

-jos deflectoarele alea de la stergatoare
              -jos codita de rechin
              -jos croamele ( nu da bine deloc pe logan )
              -jos cruciulite , 1 e de ajuns
              -jos stickerele cu oz momo etc nu isi au rostul
              -jos imbracamintea de pe volan

in rest bafta pe mai departe :-h

Comment

ms molt de propuneri nu este nimic asa invat si yo ce este mai frumos!bft

Comment

Mica mea printesa

Imbunatatiri:
                  Mi-am pus goarna de politie cu porta voce
                  Mi-am pus goarne de tir cu compresor propiu si 3 goarne muzicale
                  Sincer paote o sa ma criticati dar ador masinile mari am si o masina mare o raba cu remorca si sper sa nu radeti de mn dar am pus i nuca pe volan nu ca s-ar vira greu dar ma ajuta la parcari si la drum asa intins stau lejer sigur o sami spuneti k este un chich dar va prezint my truck!
                  Attached Files

Comment

MI-as mai propune sa ii pun plasa pe grila si in partea cea de jos si mi-as dori inafara de jante si prelungiri vopsite in culoarea masinii sau un bodykit dar asta nu acum as vrea sa ii pun pe o bara deasupra 4 proiectoare sau 3 in dreptul la usilor din fata dar deasupra ce ziceti astept parerile voastre sincer voi fi criticat dar imi asum riscul asta!

Comment

Toate ca toate dar cu nuca de volan chiar ai dat cu nuca-n perete!
                      In fine daca tie iti place asa, fao cum vrei tu.
                      Bafta la "imbunatatiri"!. Referitor la proiectoare pe masina nu prea te critic dar iti spun sec ca iti ia politia talonul daca te vede.

Comment

k nu am proiectoare?

Comment

Nu ca nu ai. Eu am zis ca te ard daca te prind cu proiectoare deasupra pe masina.

Comment

da , cred ca nu vrei sa ramai fara talon

Comment

aaa nu te lasa dak pui alea sus nu?ms moolt normal k nu vreau sa raman fara talon!Nu stiam de proiectoare dar stii de ce am spus asta am vazut la un logan in ct si de aceea ti-am spus asta!

Comment

cum sa iti pui proiectoare deasupra pe masina ? ...ramai imediat fara talon ! ...aia cu nuca de pe volan ... iti lipseste semnul 'naic' de pe luneta si e tot tacmu complet ...sper sa nu te superi pe mine ! toti am avut la inceput masinile cu diferite "elemente de tuuning" ...dar pe parcus o sa iti dai tu seama ce trebuie sa faci la masina si ce nu trebuie sa faci ...Bafta !!
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google