hop si eu pe aici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hop si eu pe aici

Salutare ,
    Deocamdata sunt nou pe forum....dar cum timpul exista vechimea creste...
    am zis sa prezit si eu "visina" mea....deocamdata n-am decat 2 poze cu ea(una happy si alta trista ) (s-a dus vechiul pc si nu m-am gandit sa le pun pe un cd/dvd/stick) si cat de rpd o scot din service o bag intr-o sedinta foto
    vreau si eu nijte indrumari catre site-uri, service-uri care sa ma ajute la tuning...investitia vine cam prin aprilie dar sa ma documentez si eu mai bine, sa stiu ce si cum sa fac, deocamdata m-ar interesar numai tuning-ul exterior si sa zicem putine modificari la bord....
    Attached Files
    1.6 mpi cu un strop de redbull
    Respect pentru ca imi pasa

salut....bine ai venit pe forum...imi pare rau pentru masinutza, dar se rezolva......s-o stapanesti sanatos....site-uri sunt multe.......dar eu zic ca e mai bn cand vezi ce cumperi live.....DRIVE SAFE.....
    ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

mersi alex ptr urari...dar poza care e aici e floare la ureche pe langa cum arata acum 4 zile in service....ma durea inima cand ma uitam la ea

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
        Ce echipare, ce motorizare are masina?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

computer de bord
          proiectoare de ceaţă
          contur cromat al calandrului
          aer condiţionat
          oglinzi electrice
          scaun cu reglare lombară şi pe înălţime
          geamuri electrice pe fata
          1.6 mpi
          , versiunea Laureate din 2005

merci andrei...sper ca de sapt viitoare sa nu mai am nici un cm cu probleme... (cam atunci se anunta iesirea din service, in sfarsit...)

Comment

Originally posted by andrei View Post
            Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
            Ce echipare, ce motorizare are masina?
            Motorizare: benzina ...scrie in "Profile"
            Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

Bine ai venit pe forum!!!
              pacat ca ai lovit-o , oricum se repara usor
              Sa o stapanesti sanatos si numai bine!!!
              Captain of the black pearl

Comment

sa stapanesti sanatos " visina" ce ai facut de ai agatat-o ?
                sigpic

Comment

nu am fost atent la un semafor camuflat de un copac...si am intrat in spatele unui papuc ruginit...:|....acum astept cu nerabdare "reintalnirea" cu "visina" D

Dati-mi si mie niste indrumari ptr un tuning finut : bari , praguri, geamuri, jenti.... sa zicem ceva care sa ajunga pana in vreo 3000 de leisori....
                  Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:25.

Comment

jenti, suspensii si....mai strange bani daca mai vrei si altceva. cam atat poti sa iti iei de 3000 lei. sper sa iti ajunga si astia, depinde ce pretentii ai.
                    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

yoz13 prima oara ma intereseaza geamurile, bordul , ceva finut la bari si praguri si dupa aia jenti , suspensii....cred ca pana la jenti imi ajung 3000 lei...parerea mea de asta ceream pareri si indrumari de la cei care au facut modificarile astea , (ma interes preturile de bucuresti )

Comment

nu faci din 3000 ron ce vrei tu numa daca iti pun foliile tu (neomologate), bordul ti`l faci tot tu cu materiale ieftine si kitul exterior ti`l iei de la vreun cunoscut ca sa ti`l faca ieftin ....altfel nu iti ajung 3000 nici cum ...si decat sa iti pui alt kit si sa ramai cu jantele de tabla ...mai bine o lasi asa (parerea mea)

Comment

pai eu stiu ca orice tuning se incepe cu jenti. jentile din cate am citit schimba cu 70% aspectul masinii(mai ales daca sunt si pe un 16", 17"), dar daca omul vrea sa inceapa cu spoilere si sa ramana cu jantele stock, o sa arate...cum vrea el,dar daca lui ii place, gusturile nu se discuta.
                          Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Decat sa ingreunezi masina de chit si fibra de sticla mai bine cu banii astia ai cumpara ,jante, suspensii, evacuare , filtru sport ,o resoftare, chestii care intradevar o sa schimbe comportamentul masinii in bine.
                            Asta e sfatul meu , acum tu faci ce crezi ca sunt banii tai!!!!
                            Captain of the black pearl

Comment

Salut,bine ai venit!...Cit despre tuning,sunt o gramada de thread-uri pe forum.E bine sa le citesti pe toate ca sa iti faci o parere cit mai ampla...Apoi,spor la treaba !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google