hop si eu pe aici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deja incep documentarea , cat despre jenti am sa trec cat de curand pe la magazinul ala de la fizicienilor ca e si aproape de mine si sa le vad oferta.
    Cine ma poate ajuta si pe mine cu schimbarea luminilor de pe bord...??
    .....azi dupa o scurta vizita la service...(am fost sa cumpar eu nijte piese ca nea inspectoru de la asirom a "uitat" sa le treaca si sa le duc la service) am aflat ca in sf dupa 2 sapt mi-au bagat si mie "visina" in atelier ptr reparatii....pana atunci a stat "dezmembrata" in parcarea service-ului.....sper sa nu dureze mai mult de 3-4 zile..
    1.6 mpi cu un strop de redbull
    Respect pentru ca imi pasa

Comment

Dupa cum am spus,gasesti tot ce vrei in thred-urile anterioare.Incearca aici
      Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:27.

Comment

Originally posted by florin.vlad View Post
        deja incep documentarea , cat despre jenti am sa trec cat de curand pe la magazinul ala de la fizicienilor ca e si aproape de mine si sa le vad oferta.
        aia pe fizicienilor au preturi bune si din cate stiu aduc si pe comanda plus de asta cam tot de acolo adus din germania jante , cauciucuri, etc.
        Pungasii aia de la targ vroiau 1400 ron pe jante turcesti cu defecte si eu la ei am dat 1200 ron pe jante facute in Germania cu certificat TUV.
        Captain of the black pearl

Comment

maine iar mai fac o vizita pe la service...sa vad starea reparatiilor....ca sunt satul de asteptare....din cate am inteles daca un service are DECONTARE DIRECTA cu firma de asigurare e nevoie doar de un simplu telefon ptr accept-ul de plata , sau gresesc ?

Comment

va place loganul asta ?
            Attached Files

Comment

florine daca ai decontare directa este deajuns un e-mail sau un tel dar in principiu pe avizul de constatare ar trebui trecut acest lucru de cand ti-a facut agentul constatator fisa

Comment

sper sa fie de ajuns...ca daca nu iar tre sa fac drumul : Vitan - Universitate de nush cate ori..:|
                Last edited by crististreulea; 31 January 2008, 15:11.

Comment

frumos golan ....pacat ca lai cam sifonat dar se repara el....sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de multi km cu el...
                  sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

ms frumos...acum 10 min am sunat la service sa vad daca ma pot duce sa-l iau...dar mi-au zis sa revin cu un telefon ptr vreo 2 ore...vezi ca mai este o poza cu un logan modif...ia zi ala iti place....multi km fara incidente si tie bafta . eu am fugit la servici
                    Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:28.

Comment

Parca vad ca o sa-l mai tina in service. Asa zic toti, ca au decontare directa dar dureaza la fel ca si cum n-ar avea.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

mi-au zis 48 d ore maxim

Comment

Daca ai noroc, da. Dar ei pot sa o tina si o saptamana ca n-ai ce sa le faci.

Comment

faina masina. spor la km si accidente lipsa
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Originally posted by andrei View Post
                              Daca ai noroc, da. Dar ei pot sa o tina si o saptamana ca n-ai ce sa le faci.
                              ma duc personal maine la asirom sa iau acceptul de plata si ma duc direct sa iau masinuta... si atunci nu cred ca mai au vreun motiv sa o tina in plus in parcarea service-ului (care deja e aglomerata)....

daca refuza incep sa fac ca toti "dracii" eventual ma echipez cu numarul de la opc si ring ring...ii rezolv
                              Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:29.

Comment

Ai mai putea sa platesti tu si sa iei banii de la Asirom.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google