hop si eu pe aici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by andrei View Post
    Ai mai putea sa platesti tu si sa iei banii de la Asirom.
    nu ca parca vad factura de la service de cateva zeci de milioane...ca nu e avariata ca in prima poze de pe thread....acum a fost ff grava fata...in orice caz in seara asta cand am venit de la service am vazut-o si ma uitam la ea si parca nu era la fel de "inghegata" fata de cum era la inceput sau poate sa fi fost de vina proasta iluminare din bucuresti
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:29.
    1.6 mpi cu un strop de redbull
    Respect pentru ca imi pasa

Comment

E imbinata bine, nu e nici o problema. Cred ca de la iluminat ti s-a parut.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

maine dimineata ziua cea mare ...ma duc la service sa vad daca a venit acceptul de plata ca sa pot sa iau masinuta in sf dupa fix o luna si 6 zile o s-o am din nou
        Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:29.

Comment

iti doresc ca maine sa o iei si sa te bucuri de ea in continuare

Comment

Originally posted by dybo66 View Post
            iti doresc ca maine sa o iei si sa te bucuri de ea in continuare
            ms dybo66...si eu sper sa nu mai intervina ceva

Comment

dupa cum era de asteptat suntem in Romania si ca sa scoti masina dintr-un service daca ai reparat-o pe casco....tre sa faci zeci de mii de drumuri si dupa aia sa iti zica o secretara (de la service) care este procedura cu firma de asigurari....ceea ce nici agentul constatator de la ASIROM nu a stiut ce sa zica...deci mai urmeaza vreo 2-3 zile de asteptat pana imi iau masinuta.....off...mama ei de romanie...

Comment

Dupa ffff lungi asteptari am reusit sa iau si eu astazi masina....dar nici acum nu am fost lipsit de ghinion....cica ei au facut masina ca "noua"...nu tu pozitii...ce sa mai zic de proiectoare...
                m-am intors la ei la service si am auzit cea mai tare explicatie din viata mea : " pai vezi ca ai dat tu in niste gropi si s-a scuturat filamentul"....replica mea (chiar am mers) : " pai vara trecuta eu am mers 40 km pe un drum de tara cu pietre si pamant si vibra masina din toate incheieturile si nu s-au scuturat si acum in 5 min s-au scuturat ?!?!"...au pus baietii mana pe unelte si hop au facut si luminile...in sfarsit nu mai stau dupa asigurari si service...acum e in spatele blocului....doarme si ea mai in liniste
                app o recomandare de baterie si ce amperaj...(asta de acum se descarca cam repede...si nu vreau sa am vreo surpriza pe undeva.)

urmeaza si poze noi cu ea...aranjata, spalata..."tunata" (ceva mai incolo)

Comment

bravo tie ca ai scapat.Adevarul ca e jale cu asigurarile;cand e vorba de platit rata la casco,imediat te suna daca intarzii.dar daca ai accident,stai si te milogesti de ei...asteptam poze cu masina tunata

Comment

Ia o baterie Varta sau Bosch, cu acelasi amperaj cu cea de acum.

Comment

m-am bucurat eu ce m-am bucurat aseara ca am scos-o din service...dar problemele nu au incetat sa apara...: azi cand am venit de la servici si era lumina afara am putut sa o inspectez mult mai bine decat aseara..cand nu prea se vedea nimic...din pacat am observat pe capota (dupa spalare) ca pe mijlocul are niste puncte albe...ceva gen cum ar poliza cineva o tabla si ar sari scantei din aia si au topit in punctele alea vopseaua....off...am inceput iar cu telefoane peste telefoane si in cele din urma mi-au zis sa revin ptr o polish-are din partea "casei" si inca ceva capota nu e "centrata" bine ...in dreapta distanta dintre capota si aripa e mai mare...ce as putea sa ii fac sau sa ii faca cei din service maine ca sa fie centrata...pe partea stanga e ok si nici nu vine intro parte...e posibil sa fie "indoita" ? astept si eu niste raspunsuri daca ati inteles despre ce e vorba.

Comment

Punctele de care zici o sa iasa la polish-are. Capota daca au montat-o stramb in balamale, se poate remedia.

Comment

nu cred ca este din balamale ptr ca nici nu cred ca a fost nevoie sa demonteze capota ptr a monta bara fata , si dupa cum am zis pe partea stanga e ok...asa cum ar trebui sa fie distanta normala....maine o sa revin cu niste poze inainte sa o duc in service ptr ca azi nu am avut timp si baterie la telefon...si totusi daca nu ar fi de la balamale ? ce s-ar putea face ptr a reveni la pozitia normala ?
                          Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:30.

Comment

Daca zici ca e la imbinarea cu bara, mai mult ca sigur nu au prins un surub la bara sau au miscat un far.

Comment

nu ai inteles andrei (probabil nici eu nu m-am exprimat bine )...bara e montata ok....eu ziceam de distanta intre marginea aripei dreapta fata si marginea capotei pe partea dreapta...e ceva mai mare decat pe stanga...si pe stanga e ok....ma tem sa nu fie din cauza loviturii care am avuto pe partea dreapta in fata si sa se fi strambat capota...:|
                              Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:31.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                                Daca zici ca e la imbinarea cu bara, mai mult ca sigur nu au prins un surub la bara sau au miscat un far.
                                uite aici imagini cu punctele si capota...te rog daca stii cum ar putea fi remediata distanta dintre capota si aripa sa imi zici si mie sa le zic baietilor din service luni cand ma duc cu ea la polish...

P.S. : am incercat sa imping un pic "varful" aripii si culmea distanta era ok...dar nu sta si de frica sa nu o infund n-am fortat-o si a revenit la distanta aia ...

app multumesc tuturor ptr aprecieri/raspunsuri la intrebari ..
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google